Un seif cu închizătoare electronică este sigur şi eficient

0

Un seif este eficient dacă nu poate fi deschis de persoane neautorizate, asigurând o protecţie completă pentru bunurile depozitate astfel. Este foarte important materialul din care este construit seiful, certificarea lui, dar şi tipul de închizătoare cu care este dotat.

De exemplu, seria de seifuri Kotys BRD este certificată antifoc potrivit standardului NT 017, asigurând o protecţie şi o rezistenţă timp de 60 de minute pentru bunurile noastre în caz de incendiu. Pe de altă parte, seiful este dotat cu închizătoare electronică, foarte apreciată pentru calitatea şi eficienţa sa.

Garanția securității bunurilor depozitate într-un seif – certificarea și tipul de închizătoare

Seifuri compacte certificate antifoc cu închidere electronică din seria Kotys BRD

Seifuri compacte certificate antifoc cu închidere electronică din seria Kotys BRD

Seifurile electronice sunt renumite pentru faptul că nu permit persoanelor neautorizate să ajungă la bunuri, dacă nu se ştie combinaţia de cifre. Dacă în cazul seifurilor cu cheie, hoţii pot descoperi sau fura cheia de la proprietar, în cazul seifurilor electronice este imposibil de detectat cifrul, dacă este unul ales inteligent. Feriţi-vă de combinaţii simple care pot fi ghicite uşor, precum: cifre consecutive (12345), data naşterii copiilor (18.10.1990) sau altele.

Scrierea corectă a cifrelor determină deschiderea mecanismului, pentru a putea accesa obiectele depozitate. De exemplu, în seifurile Kotys BRD puteţi depozita documente, materiale media, fotografii sau alte bunuri importante. Toate acestea vor fi securizate şi aveţi garanţia că, odată închis seiful, nicio persoană neautorizată nu îl va putea deschide.

Eficienţă, durabilitate şi protecţie cu seifurile electronice certificate antifoc Kotys BRD

Multe seifuri cu închizători electronice prezintă şi încuietoare cu cheie, pentru o deschidere mecanică în caz de urgenţă. De exemplu, dacă aţi uitat cifrul sau dacă bateriile închizătoarei electronice sunt complet descărcate, puteţi folosi cheia pentru a remedia problema şi pentru a putea avea acces la obiecte.

Un seif cu închizătoare electronică, aşa cum este cazul seifurilor Kotys BRD, semnifică eficienţă, durabilitate şi protecţie. Tehnologia înaltă este un mare atu de care putem profita pentru a ne depozita lucrurile de valoare în siguranţă.

Descriere amănunţită pentru seifurile compacte certificate antifoc Kotys BRD

Seifurile compacte din seria Kotys BRD sunt seifuri ce au fost testate şi mai apoi certificate antifoc în conformitate cu stadardul NT 017, având o rezistenţă de 60 de minute, atât pentru hârtie, cât şi pentru suporturi media. Aceste seifuri compacte certificate antifoc au o greutate mică, sunt seifuri uşoare care pot fi plasate pe o masă sau un obiect de mobilier, foarte uşor de utilizat la domiciliu.

Mai multe detalii despre seifuri antifoc cu închizătoare electronică găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Un seif cu închizătoare electronică este sigur şi eficient, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor