Un seif suport media certificat EN 1047-1 este alegerea ideală pentru protecţia DVD-urilor

2

Pentru ca un seif să fie calitativ, el trebuie să îndeplinească anumite standarde şi să treacă diverse teste. În final, el va obţine o certificare pe măsura rezistenţei şi a eficienţei lui. În funcţie de această certificare cumpărătorii se pot ghida în alegerea celui mai bun seif potrivit nevoilor lor.

Un seif suport media este special destinat păstrării în siguranţă a materialelor media (CD-uri, DVD-uri etc), care necesită o protecţie deosebită. Aceste materiale sunt foarte sensibile şi trebuie să le asigurăm cele mai bune condiţii de depozitare.

Certificarea EN 1047-1 pentru seifurile suport media

Seifuri antifoc pentru date și suport media Silenus BRD

Seifuri antifoc pentru date și suport media Silenus BRD

Certificarea EN 1047-1 este realizată pentru a putea determina rezistenţa seifului în cazul în care este cuprins de flăcări. Testat antifoc, seiful a manifestat o eficacitate timp de 120 de minute pentru media (S 120 DIS), protejând în acest fel bunurile din interior. Aşadar, aveţi la dispoziţie 2 ore pentru a putea evacua seiful din casa afectată de incendiu, timp excelent, dacă vom compara, de exemplu, cu situaţia în care datele nu ar fi neprotejate deloc.

Seiful este construit din oţel pe bază de mangan pentru protejarea mecanismelor şi nu are garnituri interne. Balamalele anti-rupere asigură o rezistenţă sporită a seifurilor Silenus BRD, care au o durată lungă de viaţă, fiind o investiţie în viitor.

Atunci când alegem un seif trebuie să aibă întâietate calitatea, iar acest lucru ne este evidenţiat de către certificări. Seria de seifuri Silenus, având certificarea antifoc EN 1047-1, ne garantează o siguranţă sporită pentru materialele noastre media. Fie că aveţi de protejat poze, conferinţe înregistrate, filme, muzică etc., puteţi să păstraţi totul ferit de primejdii într-un seif certificat antifoc.

Pe de altă parte, seifurile din această gamă au şi alte proprietăţi care le recomandă. Astfel, folosindu-le, veţi beneficia de protecţie împotriva umidităţii, a căldurii, a magnetismului, a hoţilor sau a altor persoane neautorizate.

Descriere amănunţită a seifurilor antifoc pentru date şi suport media Silenus BRD

Seifurile antifoc din seria Silenus BRD sunt special construite pentru protejarea datelor şi a suporturilor media împotriva oricăror riscuri cunoscute: foc, căldură, umiditate, magnetism, efracţie, sabotaj sau acces neautorizat. Aceste seifuri pentru date şi suport media sunt testate şi certificate antifoc, în acord cu standardul EN 1047-1 şi ating o rezistenţă la foc de 120 minute pentru media (S 120 DIS).

Mai multe detalii despre seifuri antifoc și seifuri suport media găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (27 votes cast)
Un seif suport media certificat EN 1047-1 este alegerea ideală pentru protecţia DVD-urilor, 5.0 out of 5 based on 27 ratings
Share.

Autor