Un vestiar metalic pentru sala de sport, element necesar confortului clienţilor

0

Sportul este mai mult sau mai puţin un element esenţial în viaţa noastră. Fiecare zi ar trebuie să se învârtă în jurul mişcării, pentru a fi sănătoşi. Multe persoane preferă să facă exerciţii în casă sau în parc, însă la fel de numeroşi sunt şi cei care merg regulat la o sală de sport.

Ce aşteptări avem de la o sală de sport?

Vestiar metalic pentru sala de sport de calitate

Vestiar metalic pentru sala de sport Ogma BRD

Alegerea unei săli de sport poate fi dificilă, însă dacă ţinem cont de câţiva paşi simpli totul se poate rezolva rapid. În primul rând, trebuie să ne orientăm către anumite exerciţii pe care vrem să le practicăm şi să alegem o sală care ne oferă tot echipamentul. Instructorul de sport poate fi un motiv esenţial pentru alegerea unei săli de sport.

Pe de altă parte, multe persoane pun accent pe siguranţa pe care sala o oferă bunurilor lor. De exemplu, nimeni nu doreşte să stea în timpul exerciţiilor cu teama că bunurile lui sunt în pericol. Aşadar, vestiarele sunt cea mai bună alternativă pe care o sală de sport o poate avea pentru protecţia bunurilor.

Un vestiar metalic pentru sala de sport, ideal pentru siguranţa bagajelor

Bagajele fiecărei persoane care vine la sala de sport trebuie să rămână în siguranţă. Aşadar, un vestiar metalic pentru sala de sport este o soluţie excelentă. Aceste vestiare sunt compartimentate, astfel încât fiecare să aibă închise sub cheie bunurile sale.

Geantă, haine de schimb, telefon, portofel, cheile de la casă sau alte obiecte personale pot fi păstrate într-un vestiar metalic pentru sala de sport. De exemplu, Ogma BRD este o gamă de vestiare care oferă beneficiul siguranţei şi al calităţii înalte. În funcţie de nevoi, se pot alege vestiare cu diverse dimensiuni. Închizătoarea este cilindrică, însă se poate monta adiţional lacăt, pentru un plus de siguranţă.

Vestiarele metalice securizate cu cheie Ogma BRD, ideale pentru săli de sport

Vestiarele metalice pentru sala de sport din seria Ogma BRD sun perfecte pentru a menţine la adăpost bunurile personale. Compartimentele individuale securizate separat sunt ideale pentru a proteja bunurile celor care vin într-o sală de sport. După dorinţe, se pot alege vestiare care au între 4 şi 30 de compartimente grupate în 1 până la 4 coloane. Totul depinde de mărimea sălii de sport şi de numărul de persoane care o frecventează.

Aceste vestiare au încuietoare cilindrică, iar uşile cu balamale interne prezintă o rotaţie de 180°. De asemenea, sunt prezente fante de aerisire superioare şi inferioare, pentru a permite aerului să circule.

Descriere amanunțită a vestiarelor metalice securizate cu cheie Ogma BRD

Vestiarele metalice securizate cu cheie Ogma BRD sunt concepute pentru a păstra în siguranță genți și obiecte. Aceste vestiare metalice oferă posibilitatea de a li se instala o închidere cu lacăt, fiind ideale pentru companii și locuri publice, cum ar fi școli, licee, săli de sport, piscine etc.

Aceste vestiare metalice securizate sunt construite din tablă de oțel de înaltă calitate. Vă punem la dispoziție vestiare având între 4 și 30 de compartimente, dispuse pe 1 până la 4 coloane, în funcție de necesitățile companiei sau a unității.

Mai multe detalii despre aceste vestiare metalice securizate cu cheie, dar şi despre alte seifuri mecanice găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Un vestiar metalic pentru sala de sport, element necesar confortului clienţilor, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor