Unde poate fi montat un seif de zidit cu ușă antiefracție neperforabilă?

1

Încă din cele mai vechi timpuri, nevoia de sigurață a fost prezentă în viața fiecaruia dintre noi. Datorită trecerii anilor, metodele în ceea ce privește securitatea obiectelor de valoare au cunoscut o îmbunătățire substanțială din numeroase puncte de vedere.

Acum, în secolul 21, se pune foarte mare accent pe calitatea materialelor din care este construit un seif de zidit cu ușă antiefracție neperforabilă. În plus, datorită capacității de protejare a bunurilor depozitate în interiorul unui astfel de seif, această soluție de siguranță se pretează atât mediului privat, cât și celui oficial.

Un seif de zidit cu ușă antiefracție neperforabilă, ideal pentru casă

Seif de zidit ușă antiefracție neperforabilă preț

Seif de zidit ușă antiefracție neperforabilă Verus IKST 200 DBR

Când vine vorba de mediul privat ne putem gândi fără ezitare la locuinţa fiecăruia. Indiferent de domeniul de activitate, nevoia de siguranță trebuie tratată cu atenție și trebuie folosite doar echipamente profesionale și de încredere.

Un seif de zidit cu ușă antiefracție neperforabilă poate reprezenta fără îndoială un element de nelipsit din cadrul unei case. Acesta poate păstra în siguranță deplină o gamă largă de bunuri de valoare, de la documente, acte, bani sau bijuterii, până la obiecte personale cu o valoare mare sentimentală.

Orice firmă are nevoie de un seif de zidit cu ușă antiefracție neperforabilă

Firmele, în general reprezintă un mediu activ tranzitat zi de zi de foarte mulți oameni care la rândul lor pot reprezenta clienți sau parteneri de afaceri. Datorită caracterului oficial sunt manevrate documente și contracte a căror valoare uneori se poate dovedi a fi inestimabilă.

Pentru protejarea acestei categori de bunuri este nevoie de un seif de zidit cu ușă antiefracție neperforabilă. Datorită construcției extrem de solide și a ușii care nu poate fi penetrată, obiectele din interior se pot bucura de siguranță și confidențialitate în orice clipă.

Pentru hoteluri, un seif de zidit cu ușă antiefracție neperforabilă este o alegere inspirată

Un alt domeniu populat în fiecare zi de un număr considerabil de clienți este reprezentat de mediul hotelier. Este important ca cei care se cazeză la hotel să poată beneficia de siguranță în cea ce privește bunurile personale. Cu un seif de zidit cu ușă antiefracție neperforabilă, grijile legate de siguranța banilor, actelor sau a obiectelor personale vor putea fi lăsate uitării.

Descriere seif de zidit cu ușă antiefracție neperforabilă Verus IKST 200 DBR

Acest seif de zidit cu ușă antiefracție neperforabilă are grosimea ușii 10 mm. Încuietoarea cu cheie cu bărbie dublă și 2 rotiri are 6 manete cu arcuri asimetrice individuale și bolțuri de prindere directe. Bolțurile speciale din oțel au un diametru de 22 mm. Este imposibilă scoaterea cheii atunci când ușă este deschisă. Înveliș rezistent din oțel care nu poate fi perforat.

Pentru mai multe detalii despre acest seif de zidit cu ușă antiefracție neperforabilă, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Unde poate fi montat un seif de zidit cu ușă antiefracție neperforabilă?, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor