Unde și de ce avem nevoie de un seif antifoc tip valiză?

0

Pentru că trăim într-o perioadă în care siguranța reprezintă un element important pentru fiecare în parte, este bine de știut că pe piață există soluții viabile și profesionale la problemele ce țin de siguranța obiectelor noastre de valoare.

Pe lângă aspectul legat de depozitarea în siguranță a bunurilor de preț personale, există și problema deplasării obiectelor dintr-un loc în altul, în siguranță. Cu ajutorul unui seif antifoc tip valiză, obiectele de valoare pot fi atât depozitate în siguranță, cât și transportate astfel încât să nu sufere nicio daună, chiar și în cazul unui incendiu.

Un seif antifoc tip valiză, soluția perfectă pentru transportul bunurilor de preț

Seif antifoc tip valiză preț

Seif antifoc tip valiză Halroyd VTB

Au existat de-a lungul timpului situații în care bunurile de preț au avut de suferit în timpul transportului. Fie acestea au căzut pradă hoților, fie au fost mistuite de flăcări sau pur și simplu din cauza soluției de transport precare au suferit daune.

Un seif antifoc tip valiză reprezintă fără doar și poate soluția ideală pentru transportarea în deplină siguranță a bunurilor de preț. Construit din materiale de o calitate ridicată, un astfel de seif oferă protecție atât împotriva efracției, cât și împotriva flăcărilor.

Un seif antifoc tip valiză oferă siguranță pentru bunuri în caz de incendiu

În cazul unui incendiu, obiectele prinse în flăcări cu greu mai pot scăpa. De cele mai multe ori, până la intervenția pompierilor, obiectele sunt deja compromise și cu greu mai poate fi recuperat ceva.

Din această cauză, specialiștii recomandă ca bunurile de valoare să fie atât păstrate cât și transportate folosindu-se soluții de securitate profesionale care să reziste la incendiu. Un seif antifoc tip valiză poate garanta siguranța conținutului acestuia chiar și împotriva focului.

Forma ușor de camuflat, un avantaj uriaș al unui seif antifoc tip valiză

De exemplu, acest seif antifoc tip valiză Halroyd VTB se bucură de un aspect plăcut, iar datorită formei sale de valiză, aceasta poate fi ușor de camuflat astfel încât să nu dea de bănuit în privința conținutului său valoros.

În plus, seiful antifoc tip valiză Halroyd VTB este proiectat să reziste la temperaturi de până la 840 de grade Celsius timp de până la 30 de minute. Închiderea cu cheie garantează siguranța conținutului seifului în situații de efracție.

Descrierea seifului valiză ignifug Halroyd VTB cu închidere cu cheie

Ideal pentru păstrarea și depozitarea documentelor importante în condiții de înaltă siguranță, seiful valiză ignifug Halroyd VTB cu închidere cu cheie prezintă o rezistentă ridicată la cele mai înalte temperaturi de ardere. Disponibil sub formă unei valize, acest seif ignifug Halroyd VTB cu închidere cu cheie prezintă o greutate destul de mică pentru un seif, de numai 7.2 kilograme, este rezistent la o temperatură maximă de 840 grade Celsius și poate rezistă până la 30 de minute la această temperatură de ardere. Seiful valiză ignifug Halroyd VTB cu închidere cu cheie asigură o protecție garantată a datelor împotrivă oricărui pericol care ar putea amenință bunurile și obiectele prețioase depozitate în acesta.

Mai multe detalii despre acest seif valiză ignifug cu închidere cu cheie, dar și despre alte seifuri antifoc găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Unde și de ce avem nevoie de un seif antifoc tip valiză?, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor