Alege un dulap metalic cu bancă de suport Fornax TRZ pentru vestiare

1

Vestiarele sunt o metodă extrem de practică de depozitare a lucrurilor personale. Dacă sunt compartimentate inteligent, aceste dulapuri pot să păstreze în siguranţă sub cheie multiple haine sau obiecte personale.

Un dulap metalic pentru vestiare este util în sălile de sport sau şcoli

Dulapurile metalice pentru vestiare sunt utile în locurile unde este necesară schimbarea hainelor. De exemplu, este nevoie de vestiare în sălile de sport, unde sportivii se schimbă înainte de antrenament şi după, deci este nevoie de un dulap unde să îşi ţină hainele în siguranţă când nu sunt în preajmă. Şi în şcoli sunt necesare vestiarele, dar şi în diverse instituţii unde angajaţii îşi schimbă hainele cu uniformele obligatorii (poliţie, pompieri etc.)

De ce să alegi un dulap metalic cu bancă de suport?

Dulap metalic cu bancă de suport pentru vestiare

Dulap metalic cu bancă de suport pentru vestiare

Un dulap metalic cu bancă de suport este o soluţie practică pentru spaţiile restrânse, unde mai multe persoane trebuie să se schimbe simultan. Oamenii se pot aşeza pe bancă pentru a se schimba mai lejer sau îşi pot pune acolo hainele, pentru a nu le lăsa pe jos şi a le murdări.

Banca de suport din cadrul unuia asemenea dulap metalic este inclusă în design-ul acestuia, deci dulapul propriu-zis devine instant mai scund. Dar asta nu înseamnă că în interiorul său nu mai pot fi puse haine pe umeraş, pentru a nu fi şifonate. Hainele lungi pot fi aranajate la fel de bine, iar pe rafturi pot fi puse alte haine, încălţăminte sau obiecte personale de mici dimensiuni.

Gama de dulapuri metalice cu bancă de suport Fornax2 TRZ are un raport bun calitate-preţ

Fornax2 TRZ este un dulap metalic cu bancă de suport perfect pentru sălile de sport sau pentru alte locuri unde este nevoie ca oamenii să se aşeze lângă dulap. Este economisit astfel spaţiul pe care l-ar fi ocupat o bancă pentru vestiar separată.

Această gamă de dulapuri metalice pentru vestiare asigură un grad mare de comoditate şi are fante special amplasate pentru a permite aerisirea adecvată a dulapului metalic. Uşa este prevăzută cu tampoane de cauciuc pentru a amortiza închiderea bruscă şi pentru a păstra liniştea.

Prezentarea dulapului metalic cu bancă de suport pentru vestiare Fornax2 TRZ

Dulapul pentru vestiar cu bancă de suport este doar cu câțiva centimetri mai înalt decât un dulap de vestiar obișnuit, dar în această înălțime este inclusă și banca montată. Astfel dulapul este mai scund, dar și hainele lungi pot fi aranjate. Dacă sunt mai multe persoane care vor sa se schimbe în același timp, atunci este o soluție foarte rentabilă. Raport calitate-preț corespunzător.

Pentru mai multe detalii despre acest dulap pentru vestiar cu bancă de suport şi despre alte piese de mobilier metalic de siguranţă accesaţi seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (10 votes cast)
Alege un dulap metalic cu bancă de suport Fornax TRZ pentru vestiare, 5.0 out of 5 based on 10 ratings
Share.

Autor