Ţine departe accidentele cu un dulap cu cheie pentru pistoale

1

Poate că nu sunteți un pasionat de vânătoare, dar sunteți un colecționar de arme sau poate că dețineți un pistol pentru auto-apărare. Indiferent de situația în care vă aflați, legea în vigoare speficică faptul ca armele de foc trebuie ținute închise sub cheie.

Cea mai bună variantă pentru a face acest lucru și pentru a respecta legea în vigoare este reprezentată de un dulap cu cheie pentru pistoale.

Un dulap cu cheie pentru pistoale ţine departe armele de mâinile persoanelor neautorizate

Dulap cu cheie pentru pistoale preț accesibil

Dulap cu cheie pentru pistoale cu 8 compartimente

Persoanele neautorizate nu au voie să manevreze arme de foc pentru că astfel încalcă legea și pot provoca accidente care se pot solda cu victime. Acest lucru trebuie împiedicat de posesorul armelor de foc prin depozitarea acestora sub cheie.

Acest dulap cu cheie pentru pistoale Crater 44105 TRZ face posibilă păstrarea armelor departe de persoane neautorizate și totodată facilitează transportarea acestora în deplină siguranță către poligonul de tragere sau alte locații.

Investeşte într-u dulap metalic pentru pistoale cu cheie

Un dulap cu cheie pentru pistoale reprezintă mai mult decât o simplă investiție în prezent. Reprezintă o investiție în viitor și un pas înainte către normalitate și respectarea legii.

Acest dulap cu cheie pentru pistoale Crater 44105 TRZ este sigur și eficient în protejarea pistoalelor ce sunt depozitate înăuntrul acestuia. Încuietoarea dulapului este certificată Maurer MABISZ, fapt ce garantează calitatea și profesionalismul.

Alege un dulap cu cheie pentru pistoale Crater 44105 TRZ

Auzim tot mai des la televizor sau la radio știri care au în prim plan accidente provocate de arme de foc ce ajung în mâinile unor persoane neautorizate. Aceste accidete trebuie evitate cu orice preț, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este reprezentat de respectarea legii în vigoare.

Pentru a depozita pistoalele în mod corespunzător, acest dulap cu cheie pentru pistoale Crater 44105 TRZ, îndeplinește toate criterile necesare pentru o bună siguranță și pe deasupra oferă și posibilitatea transportări armelor către alte locații în mod corespunzător.

Pentru a respecta legea și pentru o bună soluție de depozitare și transport al pistoalelor, acest dulap cu cheie pentru pistoale Crater 44105 TRZ, reprezintă soluția ideală și la îndemână.

Prezentarea dulapului cu cheie pentru pistoale Crater TRZ

Face posibila păstrarea și transportarea practică și în siguranță a revolverelor. Acest dulap metalic cu compartimente cu cheie pentru pistoale este prevăzut cu șine de fixare și alunecare prevăzute cu dispozitiv de blocare cu cheie. În acest fel cutia se poate folosi și pentru depozitarea fixă în conformitate cu prevederile legale, dar se poate debloca de pe șina cu care este prevăzută și poate fi utilizată la transportul armelor în condițiile legii. Este accesorizat cu inserție burete inferioară – superioară pentru protecția calității armelor și chei de siguranță ce nu pot fi copiate.

Caracteristicile tehnice ale dulapului cu cheie pentru pistoale Crater TRZ

Modelul acesta de dulap metalic pentru pistoale permite depozitarea sau transportul a 8 casete cu fixare. Păstreazăa în siguranță casetele pentru pistoale, care pot fi scoase cu o singură mișcare cu ajutorul cheii și astfel caseta poate fi transportată la poligonul de tragere sau în alte locuri în deplină siguranță. Aceste casete cu șina de fixare sunt introduse în dulap cu o singură mișcare în șina prevăzută în acest sens și încuiate.

Pentru mai multe detalii despre acest dulap metalic cu compartimente cu cheie pentru pistoale, dar și despre alte dulapuri de siguranță port-arme accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (9 votes cast)
Ţine departe accidentele cu un dulap cu cheie pentru pistoale, 5.0 out of 5 based on 9 ratings
Share.

Autor