Economiseşte spaţiu cu un dulap metalic compartimentat pentru vestiare

0

Spaţiul liber reprezintă o adevărată problemă în orice loc ne-am afla, aşa că încercăm la orice pas să găsim noi metode de a depozita bunurile personale. În vestiarele sportive şi nu numai, un dulap metalic are rolul de a păstra în siguranţă haine şi bunuri importante, aşa că o compartimentare adecvată poate salva spaţiu preţios.

Rafturile înseamnă spaţiu câştigat de depozitare

Dulap metalic cu trei compartimente pentru vestiare

Dulap metalic compartimentat pentru vestiare

Ne pute imagina că avem un dulap cu o înălţime de 1 metru, dar fără compartimente. Practic, se poate folosi doar poliţa de jos a dulapului, iar mult spaţiu din partea de sus este irosit. Cu o poziţionare strategică a unor rafturi se poate obţine un dulap compartimentat pentru vestiare practic. Se pot aşeza pe poliţe haine, încălţăminte sau obiecte personale.

Unele dulapuri, aşa cum este şi cazul celui Fornax3 34103 TRZ, au o compartimentare diferită, ceea ce înseamnă că dintr-un dulap mare se pot face 3 dulapuri mai mici, cu cheie separată, de care se pot folosi trei persoane diferite.

Alege un dulap metalic compartimentat pentru vestiare robust

Pentru a garanta siguranţa bunurilor aflate la interior, un dulap metalic compartimentat pentru vestiare trebuie să fie construit dintr-un material puternic. De exemplu, Fornax3 34103 TRZ este un dulap metalic compartimentat pentru vestiare confecţionat din plăci de oţel sudate, care îi oferă masivitate. Dulapul rezultat este unul dur, puternic, greu de penetrat, cu o durabilitate mare în timp.

Adaugă accesoriile dorite unui dulap metalic compartimentat pentru vestiare

Pentru a avea caracteristicile dorite, unui dulap metalic compartimentat pentru vestiare din gama Fornax3 34103 TRZ i se pot adăuga diverse accesorii. De exemplu, se pot adăuga chei suplimentare pentru fiecare dulap din cele 3 sau se poate adăuga un sistem cu cheie principală. Se poate folosi un zăvor sau lacăt, iar pentru o mai bună organizare se pot monta rafturi suplimentare. Culorile se pot personaliza conform paletei de culori RAL, pentru a obţine un dulap metalic compartimentat pentru vestiare cu design uşor de asortat.

Pentru a uşura viaţa persoanelor care folosesc un dulap metalic compartimentat pentru vestiare Fornax3 34103 TRZ, este bine de ştiut lista accesoriilor: oglindă montată pe uşă, raft în partea de sus, tăbliţă nominală sau agăţătoare pentru prosop.

Prezentare dulap metalic compartimentat pentru vestiare

Modelul acesta de dulap pentru vestiar este dotat cu 3 uși și 3 compartimente individuale din placi de oțel sudate. Construcția sa robustă permite utilizarea acestuia pe o perioadă mare de timp fără intervenții și este prevăzut cu fante de aerisire ce permit o bună ventilație a interiorului vestiarului. Se închide silențios și în interior este dotat cu agățătoare pentru prosop, tăbliță nominală și raft în partea superioară.

Mai multe detalii despre acest dulap metalic triplu pentru vestiar, dar şi despre alte piese de mobilier metalic de siguranţă găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (11 votes cast)
Economiseşte spaţiu cu un dulap metalic compartimentat pentru vestiare, 5.0 out of 5 based on 11 ratings
Share.

Autor