Investeşte într-o casetă pistol şi muniţie cu burete de protecţie

1

Unul dintre cele mai importante aspecte în ceea ce privește această casetă pistol și muniție Draco 44103 TRZ este reprezentat de felul în care este organizat interiorul acesteia. Pereții casetei sunt dotați cu burete pentru a putea oferi o mai bună fixare a pistolului depozitat sau transportat.

De asemenea, cutia de muniție cu care este prevăzută această casetă pistol și muniție are la interiorul aceteia burete. Muniția astfel va sta fixă și nu va exista nici un fel de problemă în momentul transportării casetei dintr-o locație în alta.

Alege cea mai bună casetă pistol şi muniţie pentru arma ta!

Casetă pistol şi muniţie cu burete de protecţie

Casetă pistol și muniție pentru siguranță

Trăim într-o lume în care există tot mai multe soluții la orice problemă. Lucrul cel mai îmbucurător când vine vorba despre a alege este acela că avem posibilitatea de a alege mereu varianta cea mai bună în funcțiile de nevoi.

Același lucru este valabil și când vine vorba de a alege cea mai bună soluție pentru depozitarea și transportarea pistoalelor. Această casetă pistol și muniție Draco 44103 TRZ reprezintă cea mai bună soluție. Îndeplinește cu succes toate condițiile pentru a deveni caseta ta pentru depozitarea pistolului împrună cu muniția necesară acestuia.

Pentru a proteja armele este necesară o casetă cu burete de protecţie în interior

Șina cu care caseta pentru pistol și muniție Draco 44103 TRZ este dotată permite fixarea acesteia în diverse locuri din casă. De asemenea odată încuiată, caseta poate fi transportată în siguranță și în conformitate cu legea.

Buretele cu care pereții casetei sunt dotați permit o bună fixare a armei pe toată durata transportului sau depozitării pistolului, iar cutia special amenajată la interior vă dă posibilitatea să depozitați și muniția necesară armei.

Fereşte muniţia de pericole folosind o casetă cu burete precum Draco TRZ

Muniția trebuie depozitată într-un loc ferit de umezeală și departe de mâinile unor persoane neautorizate. Astfel se vor evita eventuale pericole ce se pot naște din accesul unor persoane rău intenționate sau neştiutoare. Cutia special amenajată în interiorul acestei casete pistol și muniție Draco 44103 TRZ este dotată cu burete. Acest lucru contribuie la o mai bună depozitare a muniției.

Acestă casetă pistol și muniție reprezintă soluția ideală pentru depozitarea și transportarea pistoalelor chiar și de mari dimensiuni. După ce este scoasă din șină, caseta poate fi transportată în siguranță dacă este încuiată în mod corespunzător.

Prezentare caseta pentru pistol și muniție Draco

Caseta de pistol cu fixare Draco a fost proiectată astfel încât să poată fi folosită pentru depozitarea celor mai mari pistoale. Se fixează în podea, în perete sau pe dulap. Dacă este încuiată, caseta poate fi transportată în siguranță și compartimentul din interiorul său este ideal pentru păstrarea muniției în locaș separat. Are 3 x 2 chei numerotate pentru caseta pistol, pentru caseta de muniție și una pentru șina de fixare.

Caracteristicile tehnice ale casetei pentru pistol și muniție Draco

Aceasta este o casetă specială pentru pistoalele mai mari cu șină de fixare. În interiorul casetei există un burete pentru păstrarea calitații pistolului. Caseta trebuie alunecată în șină și o dată cu învârtirea cheii în închizătoare, caseta este fixată și nu mai poate fi mișcată decât dacă se va redeschide închizătoarea. Are un locaș separat pentru păstrarea muniției și se fixează în podea, în perete sau pe dulap.

Pentru mai multe detalii despre această casetă de pistol cu fixare, dar și despre alte dulapuri de siguranță port-arme, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (12 votes cast)
Investeşte într-o casetă pistol şi muniţie cu burete de protecţie, 5.0 out of 5 based on 12 ratings
Share.

Autor