Pentru protejarea cheilor alege seifuri cu montarea pe perete din inox

0

Cheile vor avea nevoie mereu de o protecție suplimentară. Datorită dimensiunilor cheilor, acestea pot fi pierdute cu ușurință. Imaginați-vă că în cadrul unei sali de fitness, de exemplu, se găsesc foarte multe vestiare, iar acele vestiare pentru a putea fi deschise este nevoie de cate o cheie pentru fiecare în parte.

Pentru a se evita situațiile neplăcute reprezentate de pierderea sau de sustragerea cheilor de către persoane rău intenționate, este indicată investiția în seifuri din inox cu montarea pe perete. Acestea vor garanta siguranța cheilor și vor permite o excelentă organizare a acestora.

Cheile dintr-o instituție trebuie protejate în seifuri speciale

Seif cu închidere mecanică din inox pentru depozitare chei Flanona

Seif cu închidere mecanică din inox pentru depozitare chei Flanona

Pentru o bună organizare în cadrul unei instituții trebuie ținut cont de cele mai mici detalii. Printre acestea se numară și protejarea cheilor pe durata perioadei în care nu este nevoie de acestea, preîntâmpinându-se astfel situații neplăcute cauzate de pierderea lor.

Cea mai buna metodă pentru a putea face acest lucru este reprezentat de investiția în seifuri cu montarea pe perete. De exemplu, aceste seifuri pentru chei Flanona au o înălțime de aproximativ 400 de mm și sunt ideale pentru instituții de învățământ, spitale, săli de fitness sau clădiri de birouri.

Montarea pe perete sporește siguranța unor seifuri pentru chei

Sunt foarte multe aspecte pe care trebuie să le luați în calcul atunci când alegeți să achiziționați seifuri cu montarea pe perete. Construcția, materialele folosite, precum și opțiunile de montare, sunt doar cateva dintre acestea.

De exemplu, aceste seifuri cu montarea pe perete Flanona sunt realizate din inox, pereții sunt multipli, iar usa este alcătuită dintr-un perete dublu. În plus, în funcție de preferințe sau nevoi, acestea pot fi montate pe perete cu ajutorul unor accesorii de care dispun.

Alege gama de seifuri cu montarea pe perete și încuietoare sigură Flanona CSF

Aceste seifuri cu montarea pe perete Flanona se bucură de o încuietoare mecanică de înaltă siguranță. Blocarea de securitate este de tip dublu bit și este acționată cu ajutorul unei chei incluse în pachet în dublu exemplar.

De asemenea, la interior, aceste seifuri cu montarea pe perete Flanona sunt prevazute cu un cuier cu cârlige ajustabile ce permit o organizare excelentă a cheilor în funcție de numere sau culori.

Descrierea seifului cu închidere mecanică din inox pentru depozitare chei Flanona

Seiful cu închidere mecanică pentru depozitare chei Flanona are o înălțime de aproximativ 400mm și în funcție de preferințe poate fi fixat pe perete cu ajutorul unor accesorii de care dispune. Ideal pentru unitățile de învățământ, unitățile spitalicești sau sălile de fitness, seiful cu închidere mecanică din inox pentru depozitare chei Flanona este prevăzut cu un cuier cu cârlige ajustabile, ce permite numerotarea consecutivă și poziționarea în funcție de culori a cheilor. Întrucât este realizat din inox și are un sistem de închidere mecanică, acest tip de seif oferă un grad sporit de securitate și siguranță, fiind rezistent și la temperaturi ridicate.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cu închidere mecanică din inox, dar și despre alte seifuri închidere meanică din inox, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Pentru protejarea cheilor alege seifuri cu montarea pe perete din inox, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor