Pentru siguranța cheilor alege seifuri cu ușă cu perete dublu

2

Siguranța cheilor este esențială pentru orice instituție. Poate că la prima vedere acest aspect nu este chiar atât de important, însă o bună organizare a cheilor cu siguranță va face diferența în momentele critice.

Pentru a putea depozita într-un mod corepunzător și în deplină siguranță cheile din cadrul unei instituții este nevoie de seifuri cu ușă cu perete dublu. Aceste caracteristici se vor dovedi extrem de importante în situații cheie, precum un eventual furt și vor spori siguranța cheilor ce sunt depozitate în interiorul seifului.

În ce locuri este necesară o atenție sporită pentru depozitarea cheilor?

Seif cu ancorare în perete pentru chei prețuri ieftine

Seif cu închidere mecanică din inox pentru depozitare chei Flanona

Cu toți ne-am lovit cel puțin odată de problema depozitări cheilor. Poate în propria locuință, la școală sau la sala de fitness. Indiferent de locație sau de împrejurare este important să existe un loc special amenajat în care cheile pot fi lăsate în siguranță pe perioade în care nu este nevoie de ele.

Astfel, o serie de seifuri cu ușă cu perete dublu se pot dovedi extrem de eficiente în numeroase instituții publice sau private. Printre acestea putem menționa unitățile de învătământ, unitațile spitalicești, clădirile de birouri sau sălile de fitness. În toate acestea se găsesc și se vor găsi mereu chei ce permit accesul în diverse încăperi ale clădirilor și care au nevoie de o protecție suplimentară pentru a se evita pierderea lor.

Pentru protecția și organizarea cheilor alege seifuri cu ușă cu perete dublu

Pentru ca un seif pentru depozitarea cheilor sa fie în conformitate cu normele referitoare la securitate și siguranță, acesta trebuie să fie construit din materiale de foarte bună calitate. De asemenea acesta trebuie să aibă o construcție robustă și să poată oferi siguranță în orice situație.

De exemplu, aceste seifuri cu ușă cu perete dublu Flanona se bucura de o siguranță sporită datorită construcției care are la bază un corp alcătuit din pereți multipli, precum și o ușă cu perete dublu. În plus, la interior acestea sunt echipate cu un cuier cu cârlige ajustabile ce permite numerotarea cheilor și poziționarea în funcție de culori.

Inoxul, un material de înaltă calitate folosit pentru seifuri cu ușă cu perete dublu

Datorită faptului că aceste seifuri cu ușă cu perete dublu Flanona sunt realizate din inox și se bucură de un sistem de închidere mecanică, pot oferi un grad sporit de securitate și siguranță, fiind de asemenea rezistente chiar și la temperaturi ridicate.

Descrierea seifului cu închidere mecanică din inox pentru depozitare chei Flanona

Seiful cu închidere mecanică pentru depozitare chei Flanona are o înălțime de aproximativ 400mm și în funcție de preferințe poate fi fixat pe perete cu ajutorul unor accesorii de care dispune. Ideal pentru unitățile de învățământ, unitățile spitalicești sau sălile de fitness, seiful cu închidere mecanică din inox pentru depozitare chei Flanona este prevăzut cu un cuier cu cârlige ajustabile, ce permite numerotarea consecutivă și poziționarea în funcție de culori a cheilor. Întrucât este realizat din inox și are un sistem de închidere mecanică, acest tip de seif oferă un grad sporit de securitate și siguranță, fiind rezistent și la temperaturi ridicate.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cu închidere mecanică din inox, dar și despre alte seifuri închidere meanică din inox, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Pentru siguranța cheilor alege seifuri cu ușă cu perete dublu, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor