De ce să alegi seifuri pentru chei cu fixare în perete?

2

Printre obiectele de valoare ce au nevoie de o protecție suplimentară împotriva furturilor sau pur și simplu pentru a se evita pierderea acestora, se numără și cheile. Poate că la prima vedere acest fapt pare puțin exagerat, însă într-o instituție se pot găsi numeroase chei, care dacă nu sunt depozitate într-un mod responsabil pot fi pierdute sau furate.

Pentru a beneficia de o siguranță excelentă a cheilor, puteți apela cu încredere la seifuri pentru chei cu fixare în perete. Pe lângă funcția de bază reprezentată de depozitare, seifurile care pot fi montate în perete vor contribui la economisirea spațiului necesar pentru montarea acestora.

Seifurile pentru chei sunt obligatorii în diverse instituții

Seif cu închidere mecanică din inox pentru depozitare chei Flanona

Seif cu închidere mecanică din inox pentru depozitare chei Flanona

Aproape în orice tip de instituție, atât privată, cât și publică se găsesc foarte multe chei. Angajații, de cele mai multe ori, sunt fie nevoiți să le țină după ei, fie să le depoziteze în spații ce nu sunt concepute pentru a putea oferi siguranța necesară.

Din fericire, tot mai multe instituții, precum unitățile de învățământ, unitățile spitalicești sau clădirile de birouri, aleg să achiziționeze seifuri pentru chei cu fixare în perete. Principalul scop este acela de a se evita pierderea cheilor și pentru a se putea stabili o ordine care conduce la o mai bună organizare.

Seifurile pentru chei cu fixare în perete sunt mai sigure și economisesc spațiu

De exemplu, aceste seifuri pentru chei cu fixare în perete Flanona reprezintă o soluție ideală pentru orice tip de instituție. Sunt construite din inox, iar sistemul de închidere este unul de tip mecanic. Aceste caracteristici reflectă faptul că seifurile Flanona oferă un grad ridicat de securitate și siguranță.

Totodată, pentru a economisi spațiul necesar depozitării seifurilor și pentru a crește gradul de siguranță a cheilor ce sunt depozitate în interior, acestea pot fi montate în perete, cu ajutorul unor accesorii de care dispun.

Pentru protecția și organizarea cheilor alege seifuri pentru chei cu fixare în perete din inox

În cazurile în care într-o instituție se găsesc numeroase chei, organizarea poate juca un rol extrem de important. Astfel este nevoie de o ordine bine determinată în funcție de anumiți parametri pentru a putea facilita accesul la chei.

Din fericire, aceste seifuri pentru chei cu fixare în perete Flanona sunt prevăzute cu câte un cuier cu cârlige ajustabile, ce permite numerotarea consecutivă și poziționarea cheilor în funcție de culori.

Descrierea seifului cu închidere mecanică din inox pentru depozitare chei Flanona

Seiful cu închidere mecanică pentru depozitare chei Flanona are o înălțime de aproximativ 400mm și în funcție de preferințe poate fi fixat pe perete cu ajutorul unor accesorii de care dispune. Ideal pentru unitățile de învățământ, unitățile spitalicești sau sălile de fitness, seiful cu închidere mecanică din inox pentru depozitare chei Flanona este prevăzut cu un cuier cu cârlige ajustabile, ce permite numerotarea consecutivă și poziționarea în funcție de culori a cheilor. Întrucât este realizat din inox și are un sistem de închidere mecanică, acest tip de seif oferă un grad sporit de securitate și siguranță, fiind rezistent și la temperaturi ridicate.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cu închidere mecanică din inox, dar și despre alte seifuri închidere meanică din inox, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
De ce să alegi seifuri pentru chei cu fixare în perete?, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor