Un seif desăvârşit are protecţie antifoc şi antifurt. Dulapul antifoc pentru documente vă oferă ambele avantaje

0

Documentele au o importanţă crucială în viaţa noastră, fie că vorbim de cele personale, cum ar fi certificate de naştere, asigurări medicale sau testamente. Când vine vorba de afaceri, acestea sunt şi mai importante şi, de aceea, trebuie protejate corespunzător. Auzim constant în presă de cazuri în care sedii de firme au fost jefuite sau, la fel de grav, angajatul unei firme nu s-a sfiit să atenteze la documentele valoroase, ajungându-se astfel la fraudă. Nici un proprietar de afacere nu îşi doreşte aceste lucruri însă, cu toate acestea, riscurile sunt foarte reale şi ar fi bine să nu pornim cu ideea greşită că „nu mi se va întâmpla niciodată mie.” Unde există bani, acte şi obiecte de valoare, hoţii sunt nelipsiţi. Astfel, când vine vorba de valorile pe care le deţinem, cea mai bună investiţie este protejarea acestora. Şi, din păcate, pe lângă ameninţarea hoţilor, un pericol real îl reprezintă şi incendiile. Care ar fi soluţia? Cel mai bine ar fi să ne gândim serios la achiziţionarea unui seif antifoc pentru protejarea documentelor noastre importante. Acestea sunt proiectate și concepute pentru a proteja hârtia, păstrând temperatura internă a seifului condiții de siguranță sub 350 de grade,temperatura cea mai mare, în care hârtia va începe să ardă. De aceea, alegeţi un seif capabil să suporte temperaturi foarte ridicate. În cazul în care doriţi ca seiful pe care urmează să îl achiziţionaţi să aibă şi protecţie împotriva furtului, alegeţi un seif antifurt care să ofere protecție și împotriva incendiilor, sau un seif antifoc cu un grad mare de protecție antiefracție. Un astfel de seif vă va oferi toate condiţiile pentru ca documentele dumneavoastră să se afle în siguranţa pe care o merită.

Dulapul pentru documente este acel seif în care se pot pastră în siguranţă arhive de dosare în instituţii sau în firme, păstrând caracteristicile seifului. Acest dulap a fost testat antiincendiu, dulapul securizat încadrându-se în categoria seifului antifoc, obţinând un certificat EN 15659 LFS 30 P. De asemenea, a fost testat antiefracţie, fiind un seif certificat EN 14450 S2, standard de calitate şi garanţia calităţii. Precum seiful mecanic, acest dulap este securizat cu ajutorul unei chei. Vă recomandam ca acest dulap să fie achiziţionat împreună cu materialele de fixare indicate de producător, care garantează un montaj sigur şi durabil.

Dulap_antifoc_pentru_documente_Kuibisev_DKS_1205_DBR

Dulap antifoc pentru documente de cea mai buna calitate

Caracteristicile dulapului Kuibisev DKS 1205 DBR:
Dulapul pentru documente are un standard antiefractie EN 14450 S2 si un standard antifoc EN 15659 LFS 30 P. Uşa şi corpul seifului sunt în întregime confecţionate cu mai mulţi pereţi. Dulapul are două rafturi şi este echipat cu o închizătoare cu patru părţi, pentru o protecţie eficientă a balamalei. Prin umplerea specială şi garniturile de jur împrejur, această serie are o protecţie pentru hârtie contra focului, testată timp de 30 de min. până la 840°C. Dulapul este echipat standard cu două găuri de fixare în sol şi uşa se deschide la 180 grade datorită balamalelor exterioare.

Mai multe modele de seifuri şi case de bani vă stau la dispoziţie pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Un seif desăvârşit are protecţie antifoc şi antifurt. Dulapul antifoc pentru documente vă oferă ambele avantaje, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor