Design inedit și siguranță mare cu un seif documente vintage lemn

0

Eleganța și stilul reprezintă două aspecte care pot face diferența în ceea ce privește alegerea unei soluții de securitate. De exemplu, un seif documente vintage lemn va fi ușor de integrat într-o casă mobilată într-un stil desprins dintr-o altă epocă.

Este bine de știut faptul că un seif documente vintage lemn nu va neglija niciodată principala funcție pentru care este conceput, și anume siguranța. Eleganța și nivelul ridicat de securitate vor fi astfel înglobate într-un produs de înaltă clasă.

Un seif documente vintage lemn arată ca un obiect de mobilier, dar oferă siguranță sporită pentru datele personale

Seif documente vintage lemn preț

Seif documente vintage lemn Lyr BRD

Sunt foarte mulți oameni pasionați de colecționarea obiectelor de artă și fac din această pasiune un stil de viață. Este bine de știut că pe piața soluțiilor de securitate există produse ce se pot adapta oricăror gusturi și nevoi.

Un seif documente vintage din lemn în momentul în care este privit arată ca un obiect de mobilier de înaltă clasă. Pe de altă parte însă, el reușește să ofere un nivel de siguranță ridicat și astfel poate menține integritatea obiectelor de valoare depozitate de către utilizator în interiorul acestuia.

Un seif documente vintage lemn din gama Lyr BRD are două părți

Organizarea și compartimentarea obiectelor de preț constituie un aspect după care mulți utilizatori se ghidează atunci când aleg un seif documente vintage lemn. Pentru a putea face acest lucru în mod eficient, seiful trebuie să dispună de compartimente bine determinate.

În cazul acestui seif documente vintage lemn din gama Lyr BRD, organizarea bunurilor se poate realiza ușor datorită faptului că seiful este format din două părți. Partea superioară denumită nișă este prevăzută cu un sistem de închidere total cu o cheie cu față dublă. În schimb, partea de jos reprezintă un sertar în care pot fi păstrate documente, acte sau dosare. Deblocarea sertarului se face mecanic din interiorul nișei superioare.

Deși exteriorul unui seif documente vintage este din lemn, construcția sa este foarte solidă

Construcția acestui seif documente vintage lemn din gama Lyr BRD este una solidă, având pereți a căror grosime măsoară 4mm. Grosimea ușii atinge grosimea de 8 mm, iar pentru protejarea meacanismelor a fost folosit oțel pe bază de mangan.

Pentru un aspect vintage autentic, exteriorul seifului este realizat din lemn. Astfel, integrarea într-o locuință bazată pe acest stil arhitectural se va dovedi ușoară și plăcută.

Descriere amănunțită – seif pentru documente cu aspect vintage Lyr BRD

Seiful pentru documente Lyr BRD este un seif securizat cu aspect vintage, având un design foarte deosebit inspirat de stilul anilor 1930. Acest design vintage face ca acest seif pentru documente să nu fie doar un simplu seif, ci un obiect de mobilier deosebit.

Seiful pentru documente Lyr BRD este format din două părți – o parte superioară (nișă) și o parte inferioară (sertar). Nișă superioară a acestui seif securizat este prevăzută cu un sistem de închidere total cu o cheie cu față dublă. Partea de jos a seifului este un sertar destinat păstrării de documente, acte, chiar pentru arhivarea dosarelor. Acest sertar din partea de jos se deblochează mecanic din interiorul nișei superioare. Acest seif pentru documente are pereții dubli, iar între pereți are ciment, ceea ce face din acest seif unul foarte puternic și sigur.

Mai multe detalii despre acest seif pentru documente cu aspect vintage, dar și despre alte dulapuri acte și dcumente găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Design inedit și siguranță mare cu un seif documente vintage lemn, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor