Alege un seif pentru documente cu aspect vintage pentru siguranţă şi aspect plăcut

0

Fie că vorbim despre locuinţa proprie, fie că vorbim despre spaţiul unei firme, aspectul este foarte important. Designul unei încăperi, preferinţele pentru o anumită gamă de culori au un impact direct asupra persoanelor. Este bine ştiut faptul că starea de spirit este influenţată de aspectul locului unde trăim, aşa că nu este de mirare că ideea de design interior ia din ce în ce mai multă amploare în zilele noastre.

Ce au în comun termenii „vintage” şi „securitate”?

Seif pentru documente cu aspect vintage Lyr BRD

Seif pentru documente cu aspect vintage Lyr BRD

Aparent, aceşti doi termeni par a se contrazice şi nu putem descoperi un punct comun. Totuşi un seif pentru documente cu aspect vintage, aşa cum este seiful Lyr BRD, poate combate acest fapt. Această unealtă destinată securităţii ne poate proteja cu succes cele mai de preţ documente şi, în acelaşi timp, oferă încăperii un aer elegant.

Deşi multe persoane asociază termenul „vintage” cu ideea de învechit, care nu mai este la modă, în zilele noastre se dezvoltă progresiv o readucere în prim-plan a conceptelor pe care înaintaşii noştri le aveau. Deşi, din cauza tehnologiei avansate, nu putem trăi iar în condiţiile din trecut, preferăm să ne reamintim cu drag şi să aducem pe piaţă diverse lucruri cu aspect vintage: haine, obiecte de mobilier şi, de ce nu, chiar să oferim anumitor tehnologii noi, aşa cum sunt seifurile, un aer deosebit din trecut.

Alege un seif pentru documente cu aspect vintage pentru casa ta

Având în vedere că în orice casă există documente de preţ care nu trebuie pierdute sau distruse, este indicat să achiziţionaţi un seif special pentru toate aceste bunuri. Nu vă limitaţi însă doar la a cumpăra un seif eficient, ci orientaţi-vă şi către un aspect plăcut. Având în vedere faptul că va deveni o parte din locuinţa voastră, trebuie ca seiful să aibă un design pe placul dumneavoastră şi să se camufleze în aspectul general al casei.

Un seif pentru documente cu aspect vintage poate fi soluţia ideală pentru persoanele care pun preţ pe modul de organizare al locuinţei. Datorită aspectului deosebit inspirat din anii 1930, seifurile Lyr BRD pot fi o variantă excelentă, asigurând în acelaşi timp protecţia documentelor importante.

Cu siguranţă că un seif cu aspect vintage va fura toate privirile musafirilor într-un sens plăcut, datorită aspectului lui inedit, dar şi a compartimentării sale în două părţi: nişa şi sertarul. Acesta chiar poate fi confundat cu uşurinţă cu un obiect de mobilier, fiind aşadar ideal pentru orice casă.

Descriere amănunţită – seif pentru documente cu aspect vintage Lyr BRD

Seiful pentru documente Lyr BRD este un seif securizat cu aspect vintage, având un design foarte deosebit inspirat de stilul anilor 1930. Acest design vintage face că acest seif pentru documente să nu fie doar un simplu seif, ci un obiect de mobilier deosebit. Seiful pentru documente Lyr BRD este format din două părţi – o parte superioară (nişă) şi o parte inferioară (sertar). Nişa superioară a acestui seif securizat este prevăzută cu un sistem de închidere total cu o cheie cu faţă dublă. Partea de jos a seifului este un sertar destinat păstrării de documente, acte, chiar pentru arhivarea dosarelor. Acest sertar din partea de jos se deblochează mecanic din interiorul nişei superioare. Acest seif pentru documente are pereţii dubli, iar între pereţi are ciment, ceea ce face din acest seif unul foarte puternic şi sigur.

Mai multe detalii despre seifuri pentru documente cu aspect vintage şi despre alte dulapuri pentru acte şi documente găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (27 votes cast)
Alege un seif pentru documente cu aspect vintage pentru siguranţă şi aspect plăcut, 5.0 out of 5 based on 27 ratings
Share.

Autor