Alege un suport pentru seifuri pentru magazine sau show-room-uri

0

Pentru siguranţa bunurilor noastre de preţ, achiziţionarea unui seif este o variantă excelentă. Seifurile păstrează în siguranţă obiectele noastre de preţ şi le feresc de hoţi sau de incendii, în funcţie de caracteristicile lor.

Seifurile se pot achiziţiona online, comandând direct de la firmă, dar şi din magazinele specializate. Expunerea a zeci de seifuri într-un magazin sau show-room este greu de realizat, dar nu imposibilă dacă apelaţi la suporturi pentru seifuri.

Un suport pentru seifuri practic Perkele BRD, o investiţie inteligentă

Suport pentru seifuri de calitate

Suport pentru seifuri Perkele BRD

Un suport pentru seifuri existent într-un magazin atrage clienţii, căci aceştia doresc să vadă în realitate modelele de seifuri disponibile. Suporturile Perkele BRD sunt practice şi încăpătoare, fiind disponibile multiple variante.

Puteţi opta pentru suporturi de expunere în două coloane, de exemplu, pentru a putea înfăţişa clienţilor mai multe seifuri cu ajutorul unui singur suport. Suporturile de expunere din lemn cu spoturi luminoase cu halogen sunt o alegere excelentă, impactul asupra clienţilor fiind unul pozitiv. Standurile de expunere sunt şi ele foarte bune, dar şi suporturile cu 4 sau 5 locuri destinate cutiilor de bani.

Suporturile din lemn cu spoturi luminoase, ideale pentru o expoziţie

Suporturile din lemn cu spoturi luminoase cu halogen sunt un element care va atrage atenţia clienţilor. Seifurile prezentate (Brigit BRD, Bran BRD, Belenus BRD, Ceridwen BRD) vor fi puse într-o lumină favorabilă şi vor atrage interesul cumpărătorilor.

Pe de altă parte, suporturile cu expunere pentru cutii de bani sunt foarte practice şi eficiente, făcând posibilă prezentarea a câte 4 sau chiar 5 cutii de bani în cadrul aceluiaşi suport. Se va economisi astfel foarte mult spaţiu, iar impactul asupra clienţilor va fi unul pozitiv.

Expoziţia seifurilor într-un magazin sau show-room cu ajutorul suporturilor este o practică foarte eficientă, care îşi pune amprenta asupra vânzărilor. Clienţilor le place să analizeze îndeaproape produsul, să îi observe trăsăturile, aşa că incertitudinea alegerii poate dispărea odată cu intrarea într-un magazin care are produsele expuse astfel.

Descriere amanunțită a suporturilor pentru expunere seifuri din seria Pekele BRD

Seria Pekele BRD este o serie specială care constă în obiecte care ajută la expunerea și prezentarea de seifuri în show-room-uri, magazine fizice etc. Aceste obiecte ajutătoare expunerii și prezentării de seifuri sunt:

  • Suporturi de expunere în doua coloane;
  • Suporturi de expunere din lemn având spoturi luminoase cu halogen pentru seifurile antiefractie EN 14450 S1 de perete Brigit BRD;
  • Suporturi de expunere din lemn având spoturi luminoase cu halogen pentru seifurile antiefractie EN 14450 de perete Bran BRD (101-102-103-104);
  • Suporturi de expunere din lemn având spoturi luminoase cu halogen pentru seifurile de perete pentru uz privat Belenus BRD (230-280-300-340);
  • Suporturi de expunere din lemn având spoturi luminoase cu halogen pentru seiful de perete certificat EN 1143-1 Ceridwen BRD (20);
  • Standuri de expunere;
  • Suport de expunere cu 5 locuri pentru cutiile pentru bani închidere cu cheie MINI BRD;
  • Suport de expunere cu 4 locuri pentru cutiile pentru bani închidere cu cheie Tuoni PD BRD, cutiile bani blocare cu cheie și deblocare cu buton Tuoni B BRD și cutiile pentru bani închidere cu cifru Tuoni COMBI BRD.

Mai multe detalii despre aceste suporturi pentru expunere seifuri, dar şi despre alte accesorii seifuri şi case de bani găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Alege un suport pentru seifuri pentru magazine sau show-room-uri, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor