Un suport pentru seifuri încăpător ajută la creşterea vânzărilor unui magazin

0

Locuinţele private apelează des la un seif pentru protejarea banilor, a bijuteriilor sau a altor obiecte de valoare. Firmele au şi ele nevoie de seifuri pentru documente, de exemplu, în timp ce în laboratoare se aleg seifuri speciale. De asemenea, pasionaţii de vânat au nevoie de dulapuri speciale pentru arme, iar lista poate continua.

Un lucru este sigur: vânzările de seifuri cresc odată cu conştientizarea pericolului la care ne supunem bunurile nesecurizate. Din ce în ce mai multe firme încearcă diverse modalităţi de atragere a clienţilor, iar printre acestea se numără şi expoziţiile.

Expunerea seifurilor creşte vânzările

Suport pentru seifuri încăpător de calitate

Suport pentru seifuri încăpător Perkele BRD

Nu este o noutate faptul că oamenii preferă să achiziţioneze obiectele la care au în prealabil acces, pentru a le analiza în mod direct. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu seifurile, iar expoziţiile din magazine sau show-room-uri atrag considerabil clinţii.

Deşi expunerea seifurilor are avantajele ei, nu trebuie neglijat însă faptul că trebuie să existe o organizare perfectă. Expunerea seifurilor nu se poate face fără a se asigura în prealabil un număr necesar de suporturi, care sunt unelte de nelipsit în aceste situaţii.

Perkele BRD, un suport pentru seifuri încăpător

Un suport pentru seifuri încăpător din gama Perkele BRD este ideal pentru expunerea seifurilor în cadrul magazinelor, show-room-urilor etc.

Suporturile Perkele BRD sunt perfecte pentru multiple modele de seifuri, fiind construite special pentru acest tip de expunere. De exemplu, seifurile Bran BRD, Belenus BRD sau Ceridwen BRD pot fi înfăţişate clienţilor cu ajutorul acestor suporturi. În acest fel, fiecare persoană poate vedea în realitate seiful pe care îşi doreşte să îl achiziţioneze.

Economiseşte spaţiul folosind un suport pentru seifuri încăpător

Suporturile pentru seifuri din gama Perkele BRD sunt încăpătoare şi practice, fiind disponibile multiple variante. De exemplu, puteţi opta pentru suporturi cu două coloane, cu standuri de expunere, cu 5 sau 4 locuri pentru cutii de bani etc.

Indiferent de modelul ales, aceste suporturi economisesc spaţiu într-un magazin mic, deoarece prezintă clienţilor seifurile într-un mod practic. Suprapunerea rafturilor înseamnă economisirea spaţiului. Pe de altă parte, firmele care investesc în suporturi de seifuri încăpătoare dau dovadă de seriozitate şi de interes faţă de nevoile clienţilor.

Descriere amanunțită a suporturilor pentru expunere seifuri din seria Pekele BRD

Seria Pekele BRD este o serie specială care constă în obiecte care ajută la expunerea și prezentarea de seifuri în show-room-uri, magazine fizice etc. Aceste obiecte ajutătoare expunerii și prezentării de seifuri sunt:

  • Suporturi de expunere în doua coloane;
  • Suporturi de expunere din lemn având spoturi luminoase cu halogen pentru seifurile antiefractie EN 14450 S1 de perete Brigit BRD;
  • Suporturi de expunere din lemn având spoturi luminoase cu halogen pentru seifurile antiefractie EN 14450 de perete Bran BRD (101-102-103-104);
  • Suporturi de expunere din lemn având spoturi luminoase cu halogen pentru seifurile de perete pentru uz privat Belenus BRD (230-280-300-340);
  • Suporturi de expunere din lemn având spoturi luminoase cu halogen pentru seiful de perete certificat EN 1143-1 Ceridwen BRD (20);
  • Standuri de expunere;
  • Suport de expunere cu 5 locuri pentru cutiile pentru bani închidere cu cheie MINI BRD;
  • Suport de expunere cu 4 locuri pentru cutiile pentru bani închidere cu cheie Tuoni PD BRD, cutiile bani blocare cu cheie și deblocare cu buton Tuoni B BRD și cutiile pentru bani închidere cu cifru Tuoni COMBI BRD.

Mai multe detalii despre aceste suporturi pentru expunere seifuri, dar şi despre alte accesorii seifuri şi case de bani găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Un suport pentru seifuri încăpător ajută la creşterea vânzărilor unui magazin, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor