Avantajele unor seifuri incastrabile în podea căptușite cu nailon la interior

0

Amenințările sunt prezente la fiecare pas, iar din cauza acestui fapt trebuie luate măsuri de sigurață din timp astfel încât să fie evitate situțiile neplăcute. Bunurile de preț au nevoie de o protecție suplimentară împotriva furturilor, dar și a factorilor externi care pot contribui la degradarea lor de-alungul timpului.

Pentru ca aceste amenințări să fie ținute la distanță într-un mod corespunzător și profesionist este recomandată achiziționarea unor seifuri incastrabile în podea. Acestea sunt concepute urmând cele mai noi standarde de siguranță și se pretează pentru protejarea obiectelor de valoare.

Seifurile incastrabile in podea NCP sunt ușor de camuflat și asigură un grad ridicat de protecție antiefracție

Seifuri incastrabile în podea Tefnut DRA pătrate

Seifuri incastrabile în podea Tefnut DRA pătrate

Există la momentul actual pe piață numeroase soluții de securitate pentru bunurile de valoare, însă nu toate oferă siguranța necesară. În funcție de nevoi și tipul bunurilor de preț ce au nevoie de o protecție suplimentară se poate alege seiful potrivit.

Spre deosebire de seifurile tradiționale, gama de seifuri incastrabile în podea NCP are avantajul ca seifurile pot fi ușor de camuflat, grație posibilității acestora de a fi îngropate în pardoseală. Totodată oferă un grad ridicat de protecție antiefracție astfel încât obiectele depozitate în seif să rămână în afara oricărui pericol.

De ce se folosește nailon în interiorul seifurilor incastrabile in podea Tefnut DRA?

De exemplu, aceasta gamă de seifuri incastrabile in podea Tefnut DRA se dovedesc a fi excelente pentru aproape orice mediu. Cu formă tubulară sau pătrată acestea se pretează depozitării bunurilor și obiectelor de valoare din locuințe, birouri, firme sau garaje.

Un alt aspect care contribuie la menținerea bunurilor depozitate în siguranță este reprezentat de faptul că la interior, aceste seifuri incastrabile in podea Tefnut DRA sunt căptușite cu fașii de nailon, care au rolul de a oferi protecție împotriva umezelii.

Alege seifuri incastrabile în podea cu ială mecanică sigură

Pentru ca bunurile de preț să stea departe de mâinile persoanelor neautorizate, atunci seifurile au nevoie de o ială mecanică sigură pe care să se poată conta chiar și în cele mai dificile situații.

Aceste seifuri incastrabile în podea Tefnut DRA sunt prevăzute cu ială meacanică ce are la bază un sistem de blocare cu 7 pini. Acest sistem previne posibilitatea deschiderii ușii cu șperaclu.

Descriere seifuri incastrabile în podea Tefnut DRA

Seifuri de îngropat în pardoseală cu formă tubulară sau pătrată, de dimensiuni variabile, cu clasă de siguranță 4, conform NCP – Olanda, potrivite pentru depozitarea bunurilor și obiectelor de valoare pentru locuințe, birouri, firme mici, garaje. Seifurile Tefnut sunt realizate din oțel prelucrat și au interiorul căptușit cu fâșii de nailon pentru a preveni umezeală. Ială mecanică cu sistem de blocare cu 7 pini, face că aceste seifuri să fie foarte rezistente împotriva efracției prin deschidere cu șperaclu.

Pentru mai multe detalii despre acest seif de îngropat în pardoseală, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Avantajele unor seifuri incastrabile în podea căptușite cu nailon la interior, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor