Cu seifuri de ascuns în mobilier cu o greutate de 400 kg hoții vor eșua tentativa de furt

1

În zilele noastre, obiectele de valoare pot cădea foarte ușor pradă hoților în cazul în care nu sunt depozitate într-un loc sigur, special amenajat. Astfel, seifurile sunt tot mai căutate și se găsesc în din ce în ce mai multe locuințe, semn că oamenii realizează faptul că obiectele de valoare au nevoie de o protecție suplimentră.

Pe piața actuală găsim o gamă largă de tipuri de seifuri, fiecare fiind potrivite pentru diferite nevoi sau situații. Printre acestea putem enumera seifuri de ascuns în mobilier, seifuri care se pretează pentru depozitarea obiectelor de o importanță majoră. În plus, cu o greutate de peste 400 kg, gama de seifuri de ascuns în mobilier a avea mereu avantajul de a nu putea fi furata cu totul în cazul unei tentative de furt.

Seifurile de ascuns în mobilier sunt mai sigure

Seifuri mobilier cu ancorare în podea prețuri ieftine

Seif dulap pentru mobilier cu ancorare în podea Siscia

Gama de seifuri de ascuns în mobilier este recomandată atât pentru unitățiile de cazare, precum sunt hotelurile, motelurile, dar și pentru uzul rezidențial, oferind siguranță maximă obiectelor importante.

Așa cum le spune și numele, aceste seifuri de ascuns în mobilier pot fi camuflate cu ușurință și astfel vor fi de neobservat. Grație design-ului modern și a posibilității ancorării, acestea pot fi integrate în orice tip de mobilier. În acest fel se păstrează un mediu de lucru plăcut, modern și profesionist.

Un seif ce cântărește peste 400 kg este imposibil de mutat într-un jaf

De-a lungul timpului, hoții au găsit mereu metode tot mai ingenioase pentru a sustrage obiecte de valoare din locuințe sau instituții. Au existat situații în care aceștia, în incapacitatea de a deschide un seif, au ales să îl sustragă cu totul.

În cazul unor seifuri de ascuns în mobilier precum sunt Siscia CSF, acestă posibilitate este anulată din start, grație greutații considerabile pe care un seif o are și anume 400 de kg. Realizate din materiale de înaltă calitate, seifurile de ascuns în mobilier Siscia CSF vor menține siguranța bunurilor depozitate în interior în orice situație.

Cu seifuri de ascuns în mobilier bunurile private sau cele ale firmei vor fi în siguranță

Este bine să vă gândiți la siguranța obiectelor personale de valoare cât mai din timp pentru a putea preîntâmpina astfel situațiile neplăcute. Același lucru este valabil și în cazul bunurilor unei firme. Acestea trebuie asigurate și menținute în siguranță.

Aceste seifuri de ascuns în mobilier Siscia CSF, mulțumită construcției lor bazate pe pereți multipli și umplutură de beton de înaltă rezistență, vor face față cu brio oricărei provocări.

Descrierea seifului dulap pentru mobilier cu ancorare în podea Siscia CSF

Seiful dulap pentru mobilier cu ancorare în podea Siscia este recomandat atât pentru unitățile de cazare, cât și pentru uz rezidențial, oferind posibilitatea păstrării în siguranță a obiectelor importante sau valoroase. Realizat din material rezistent de înaltă calitate și având o greutate de aproximativ 400 de kilograme, acest seif poate fi ancorat în podea cu ajutorul accesoriilor de care dispune. Seiful dulap pentru mobilier cu ancorare în podea Siscia are un corp cu pereți multipli și umplutura de beton de înaltă rezistentă, închizându-se cu ajutorul unui sistem de blocare cu dublu bit. În partea superioară, seiful dulap pentru mobilier cu ancorare în podea Siscia are un sertar cu închidere separată, în el fiind posibilă păstrarea actelor sau a cârdurilor.

Pentru mai multe detalii despre acest seif dulap pentru mobilier cu ancorare în podea, dar și despre alte seifuri pentru mobilă, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Cu seifuri de ascuns în mobilier cu o greutate de 400 kg hoții vor eșua tentativa de furt, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor