Casetă cu fantă tip puşculită pentru a strânge bani pentru zile negre

0

Cu toţii ne dorim să descoperim noi metode de a face economii în gospodăria proprie. Unii îşi echipează cât mai inteligent casa, investind în sisteme solare, alţii îşi creează conturi în bancă de economii sau pun de-o parte acasă o sumă de bani în fiecare lună. Indiferent de metodă, un lucru este cert: economisirea banilor pentru zile grele este o metodă apreciată în fiecare familie.

Alege o casetă cu fantă tip puşculiţă în defavoarea porcuşorului!

Casetă cu fantă tip pușculită pentru bani

Casetă cu fantă tip pușculită pentru bani

Când sunt mici, aproape toţi copiii au avut o puşculiţă în formă de porcuşor pentru a depozita în interior mărunţişul. Atunci când venea vremea, puşculiţa era spartă, iar bănuţii economisiţi erau folosiţi în diverse scopuri. Pentru a nu mai fi nevoie de spargerea puşculiţei, în întâmpinarea nevoilor clienţilor vine seria de casete cu fantă tip puşculită Norma TRZ.

Casetă cu fantă tip puşculită are încuietoare cu cheie

Caseta cu fantă tip puşculiţă din seria Norma TRZ este dotată cu încuietoare cu cheie pentru acces rapid. Cele două chei pot fi folosite oricând de către persoana autorizată, atunci când se doreşte deschiderea casetei şi cheltuirea banilor din interior. În acest fel nu este nevoie să spargeţi caseta când doriţi să accesaţi banii.

Puteţi folosi şi refolosi puşculiţa mobilă vreme îndelungată, fiind o investiţie inteligentă, cu ajutorul căreia veţi putea strânge sume utile de bani de la o lună la alta. Chiar dacă o casetă cu fantă tip puşculită nu oferă dobândă aşa cum o face o bancă, atunci când o veţi deschide s-ar putea să aveţi parte de o surpriză plăcută. Orice sumă măruntă contează şi se adună la total.

Într-o casetă cu fantă tip puşculită puteţi depozita şi alte obiecte

Pentru persoanele care nu au acasă un seif pentru documente sau un seif antiefracţie clasic, această puşculiţă mobilă cu fantă poate îndeplini multiple funcţii. În această casetă cu fantă tip puşculiţă puteţi depozita documente importante, acte personale sau alte bunuri care au nevoie de protecţie pentru o perioadă scurtă de timp. Această casetă este destul de rezistentă şi poate face faţă la încercările de jefuire.

Prezentarea pușculiței mobile cu fantă Norma TRZ

Pușculița mobilă Norma este o casetă mai mică cu fantă pentru bani, în care păstrezi bănuții, și chiar dacă nu primești nicio dobândă, s-ar putea să ai o surpriză plăcută când vei numara economiile făcute. Se folosește pentru depozitarea banilor, valorilor sau a documentelor personale pentru o perioadă temporară. Oferindu-le copiilor cadou o pușculiță, poți începe să-i înveți să economisească, motivându-i astfel să adune cât mai mulți bănuți.

Mai multe detalii despre această casetă cu fantă pentru bani tip puşculiţă mobilă, dar şi despre alte cutii de valori, case de bani mobilă sau casete bijuterii şi documente găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Casetă cu fantă tip puşculită pentru a strânge bani pentru zile negre, 5.0 out of 5 based on 5 ratings
Share.

Autor