Alege o casetă de bani pentru firmă cu mâner şi două încuietori

0

La sfârşitul zilei, aproape în orice afacere există un profit în bani sau valori. Mulţi oameni de afaceri preferă să ţină banii la bancă, în timp ce alţii aleg să îi păstreze în confortul propriului cămin, într-un seif sau dulap securizat. Indiferent de alegere, problema apare în momentul deplasării: este riscant să transportăm sume mari de bani în condiţii neadecvate.

Benzinăriile sau supermarketurile au nevoie de o casetă de bani pentru firmă

Casetă de bani pentru firmă

Casetă de bani pentru firmă

Într-o benzinărie sau într-un supermarket banii acumulaţi de peste zi trebuie colectaţi şi duşi într-un loc sigur. Pentru a împiedica furtul banilor, aveţi nevoie de o casetă de bani pentru firmă. Folosind o astfel de casetă veţi putea transporta banii fără griji.

Seară de seară, banii strânşi peste zi într-o benzinărie sau într-un supermarket trebuie ridicaţi, din motive de siguranţă. Puteţi folosi o casetă de bani cu mâner pentru a facilita transportul. De asemenea, o casetă cu două încuietori este cu atât mai recomandată, căci oferă un grad dublu de siguranţă pentru banii şi valorile din interior.

O casetă de bani pentru firmă, ideală pentru baruri, terase sau restaurante

Alte afaceri de unde trebuie ridicaţi seară de seară banii sunt barurile, terasele sau restaurantele. După ce o zi de încasări a trecut, suma strânsă trebuie transportată într-un loc sigur, pentru a nu se sustrage de către angajaţi. Când există mai mulţi asociaţi, aceasta este cea mai bună metodă pentru ca şeful să se asigure că încasările sunt la loc ferit la final de zi lucrătoare.

Alege Grande3 TRZ, o casetă de bani pentru firmă de înaltă calitate

Pentru transportul banilor se poate folosi o casetă de bani pentru firmă. O astfel de casetă, aşa cum este şi Grande3 TRZ, este o casetă special concepută pentru a garanta siguranţa banilor în momentul transportului lor.

Grande3TRZ este o casetă de bani pentru firmă de calitate înaltă, căci dispune de două încuietori. Astfel, până când ambele închizători nu sunt deschise, nu se vor putea accesa banii din interiorul casetei. Această casetă este acoperită cu vopsea sintetică cu tehnologie ecologică, iar prezenţa mânerului facilitează transportul.

Prezentare caseta de bani cu maner pentru firme de transport valori Grande3 TRZ

Caseta de bani cu mâner pentru firme de transport valori, după cum îi spune și numele, este o caseta de bani voluminoasă ce se folosește de firmele de transport valori și bani de la beneficiar la bancă. Zilnic, se pot transporta bani de la benzinării, supermarketuri, complexe comerciale în acest mod sigur de către firme obișnuite sau de securitate. Faptul că se închide în 2 părti reprezintă un mare avantaj, prezentând astfel un grad de siguranță mai ridicat. Cântărește 2.2 kg și este durabilă din oțel.

Mai multe detalii despre această casetă de bani cu mâner pentru firme de transport valori şi despre alte cutii de valori, case de bani mobile, casete de bijuterii şi documente găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Alege o casetă de bani pentru firmă cu mâner şi două încuietori, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor