Casete blindate inoxidabile pentru chei

0

Atunci când ne gândim la siguranța casei noastre ne gândim automat că pentru a fi cu adevărat sigură nu ajungem să instalăm yale de calitate ci trebuie să îi instalăm alarme, să punem camere de filmat, să angajăm, poate, chiar și paznici. Este și normal, mai ales dacă locuința noastră este una atractivă pentru hoți. Toate acestea pentru a transforma siguranța din scop în realitate. Siguranța este descrisă de DEX ca fiind o lipsă a primejdiei, un sentiment de încredere avut de cineva care se știe la adăpost de orice pericol. Și ce adăpost mai bun există decât propria casă? Totuși, înainte de a trece la achiziționarea acestor metode tot mai sofisticate și costisitoare de obținere a siguranței se pot face câțiva pași mult mai simpli. Printre acestea se află și achiziționarea unei casete blindate de chei.

Casete pentru chei la cel mai bun pret

Casete ieftine pentru chei

Dacă ne rătăcim cheile de la casă ne gândim că acest lucru nu este atât de grav, că putem rezolva problema foarte ușor și într-un timp foarte scurt. Cu toate acestea, de fapt, siguranța casei noastre se diminuează vizibil. De asemenea, acest lucru reduce și vigilența noastă. Totuși, acest lucru poate duce și la formarea unor obiceiuri sănătoase.

Spre exemplu, dacă sunteți genul de persoană care mereu rătăcește cheile trebuie să știți foarte bine punctele slabe ale casei dumneavoastră, să știți care încuietori sunt cele mai vulnerabile. De ce? Pentru a putea păstra cheile de la acestea într-un loc sigur, pentru a putea închide aceste uși chiar dacă pierdem sau rătăcim cheile. Și ce loc mai sigur există decât o casetă de chei blindată? De multe ori achiziționarea unei astfel de casete este mai importantă chiar și decât cumpărarea unui sistem sofisticat de alarmă. Pentru a înțelege cât mai bine acest lucru trebuie să aflați la ce anume este utilă o astfel de casetă, o casetă precum:

Casete blindate inoxidabile pentru chei Krystal SKZ DBR care conform VDMA 24992 emisă în Mai ’95 au fost evaluate ca aparținând clasei A.

Un sistem de păstrare a cheilor precum sunt casetele blindate va oferă siguranța și posibilitatea unei identificări rapide. Casetele pentru chei cu un nivel ridicat al siguranței sunt fabricate din plăci din oțel inoxidabil de 3 mm și o ușă din otel de 6 mm care oferă o rezistență maximă în cazul unei deschideri forțate. Carcasa este cu un singur perete și ușă cu perete dublu.  Aceasta este disponibilă cu încuietoare dublă cu două chei. Suporturile pentru agățătoare sunt ajustabile.

Informații suplimentare despre casetele de chei blindate sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Casete blindate inoxidabile pentru chei, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor