Casete pentru chei – sigurantă mare într-un dulap metalic mic

0

Probabil vă întrebaţi ce sunt acelea casete pentru chei şi cu ce vă ajută acestea. Ei bine, pentru început trebuie să ştiţi că acest concept se asemănă cu locul unde vă agăţaţi cheile, de acasă, doar că aceasta casetă are proprietăţile unui seif. Pentru ce este nevoie de un control atât de mare asupra cheilor? Ei bine răspunsul la această întrebare variază de la caz la caz, în funcţie de necesităţile utilizatorilor, care pot să fie deţinătorii de hoteluri, fabrici, spitale sau alte instituţii publice sau private unde există mai multe săli sau încăperi şi unde accesul persoanelor străine acolo unde ele nu au voie ar putea aduce prejudicii întregii clădiri. Problema acestor instituţii este că depozitează cheile într-un loc, de cele mai multe ori nesigur precum în spatele unei tejghele unde o persoană va colecta semnături. De multe ori se întâmplă ca peretele de chei să fie lăsat nesupravegheat şi atunci pot apărea probleme. Aceste probleme ar putea dispărea dacă în locul peretelui ar fi o casetă se siguranţă pentru chei. Desigur că şi această casetă trebuie păzită, sau trebuie ca accesul la ea să fi restrâns la utilizatorii autorizaţi. Astfel, cei care răspund de instituţii pot alege acest mod inteligent de control asupra cheilor. Casetele pot să fie simplu ordonatoare de chei pentru instituţii, complexe sportive sau companii mari, dar pe de altă parte, ele pot fi chiar seifuri în adevăratul sens al cuvântului. Acestea protejează accesul la întreaga clădire sau fabrică. Nişte casete de siguranţă de nădejde sunt:

Casete de siguranta pentru chei ieftina

Caseta de siguranta ieftina

Casetă antiefracţie de păstrare a cheilor Ali SKZA DBR este un sistem de păstrare a cheilor care va oferă siguranţă şi o identificare rapidă a cheilor necesare. Aceste casete pentru chei cu un nivel ridicat al siguranţei sunt fabricate din plăci din oţel inoxidabil de 3 mm şi o uşă din oţel de 6 mm care oferă o rezistenţă maximă în cazul unei deschideri forţate. Carcasa are un singur perete şi uşa cu perete dublu. Este dotată cu încuietoare dublă cu doua chei pentru o siguranţă sporită. Suporturile pentru agăţătoare sunt ajustabile. Sunt disponibile şi variante cu încuietori cu cifru mecanic, încuietori cu cod electronic, spaţiu de depozitare cu sistem antiscoatere şi suporturi speciale pentru agăţătoare cu spaţii mai mari şi agăţătoare mai lungi.

Caseta de siguranţă cu închidere electronică Keykeeper are dimensiunile exterioare de Î x Lx şi A 100x65x55 mm. Această casetă se bazează pe un sistem de închidere electronică. Greutatea ei este 0,7 kg. Caseta pentru chei este impermeabilă, permite ataşarea pe perete şi este destinată pentru amplasarea pe peretele exterior al clădirii. Culoarea este antracit.

Caseta ieftina de siguranta pentru chei

Seif ieftin pentru chei

Casetă certificată pentru chei VDS Sadr SKZB DBR este un altfel de mod de păstrare a cheilor, unul care vă asigură securitatea lor, dar vă şi ajută să le păstraţi ordonat. Aceste casete au perete dublu (atât carcasa, cât şi uşa) şi beneficiază de o izolaţie antifoc. Panourile sunt aşezate pe placi glisante ce pot fi extrase până la maximum pentru un acces uşor. Suporturile pentru agăţătoare sunt ajustabile şi vopsite după cum doresc clienţii. Acestea sunt disponibile în culoarea gri împreună cu două chei pentru o siguranţă crescută.

Mai multe astfel de casete de chei se găsesc pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Casete pentru chei – sigurantă mare într-un dulap metalic mic, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor