Cutii de mobilă cu cheie- pentru confort în hotel

0

Atunci când mergem într-o vacanță, sau într-o călătorie de afaceri, ultima grijă pe care ar trebui să o avem este faptul că ar putea să ne dispară din lucruri. Totuși, nu prea putem cunoaște dinainte standardele de siguranță ale hotelului unde urmează să ne cazăm. Însă proprietarii a căror scop este să ofere servicii de calitate pe termen lung știu că detaliile de acest gen, dacă nu sunt puse la punct, pot duce la pierderea clienților și la crearea unei imagini negative.

Cutii de mobila la pret redus

Cutii de mobila ieftine

Cuvântul hotel nu a avut mereu aceeași însemnătate ca și azi. Mai precis, francezii îl foloseau ca să descrie mai degrabă o clădire ce primea foarte mulți vizitatori, decât una care găzduia oameni. În timp, cuvântul a evoluat și a ajuns să aibă înțelesul pe care cu toții îl cunoaștem. Oricare ar fi însemnătatea cuvântului, orice loc ar descrie el, cert este că persoanele care le pășesc pragul au nevoie de securitate.

Oferirea de facilități pentru turiști este un lucru practicat de cele mai vechi civilizații. În cultura greco-romană, existau spitale pentru recuperare și odihnă la băile termale. În perioada evului mediu, diferiți reprezentanți ai mănăstirilor ofereau gazdă călătorilor. Însă precursorul hotelului modern este cu siguranță hanul din evul mediu. Acesta oferea soluții la toate nevoile călătorilor începând de la loc de dormit, până la mâncare și loc pentru caii acestora. Hanurile avea și ele curți interiore, dormitoare, bucătării, camere comune și loc de luat masa. Ei bine, chiar dacă unele nevoi au rămas, pe parcursul evoluției civilizației s-au dezvoltat și necesitățile călătorilor.

Astfel că, acum, cei care călătoresc au nevoie de un spațiu unde pot să își lase lucrurile în siguranță. Atunci când călătorim ducem cu noi unele lucruri precum laptop, aparate foto, acte importante, carduri, sau alte obiecte de valoare pe care nu le putem luat cu noi peste tot. Iată și nevoia oaspeților de a avea în cameră un spațiu de depozitare securizat, chiar dacă, se presupune că încăperile unde sunt găzduiți sunt din start un loc sigur. Adevărul e că niciodată nu poți să fi prea precaut și este întotdeauna mai bine să previi decât să rezolvi ulterior. Soluția este simplă și se potrivește oricărui tip de cameră, fie ea modernă sau clasică: Cutii de mobilă cu cheie Batiadus. Acestea sunt fabricate cu un singur perete. Grosimea cutiei este de 1,5 mm, iar a uşii 3 mm. Ele dispun și de o încuietoare cu cheie cu bărbie dublă cu 2 chei.

Date suplimentare despre cutii de mobila cu cheie sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Cutii de mobilă cu cheie- pentru confort în hotel, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor