Siguranță pentru hoteluri cu seifuri de bani cu fantă și cu temporizare

0

Hotelurile sunt locații populate și tranzitate de foarte multe persoane pe durata unei zile. Acest aspect trebuie luat în seamă în momentul în care este pus accentul pe siguranța banilor sau a altor bunuri de valoare.

Este important ca un hotel să poată inspira atât cliențior, cât și personalului sentimentul de siguranță. În ceea ce privește încasările hotelului, acestea pot fi depozitate în mod corespunzător în seifuri de bani cu fantă și cu temporizare.

Rapiditatea este un element cheie în hoteluri: seifurile de bani cu fantă salvează timp prețios

Seifuri de bani cu fantă și cu temporizare preț

Seifuri de bani cu fantă și cu temporizare Melton VTB

Recepționerii unui hotel sunt cei care manevrează banii încasați de la clienții care beneficiază de servicile hotelului. Este important ca această operațiune să fie realizată într-un mod cât se poate de rapid și eficient.

De aceea o serie de seifuri de bani cu fantă și cu temporizare se va dovedi o soluție de securitate excelentă. Fanta special concepută facilitează introducerea banilor în interiorul seifului. În plus, în acest fel va fi salvat timp prețios, pentru că nu va mai fi necesară deschiderea ușii seifului.

Cât de mult contează încuietoarea unor seifuri de bani cu fantă și cu temporizare?

Sistemul de închidere pentru seifuri de bani cu fantă și temporizare joacă un rol important în ecuația unei siguranțe optime. Acesta trebuie să fie solid, dar în același timp să fie usor de folosit de către utilizator. Față de un sistem de închidere cu cheie, cel cu temporizare permite o personalizare a procesului de închidere-deschidere al seifului.

În cazul acestor seifuri de bani cu fantă și temporizare Melton VTB, documentele importante sau banii vor rămâne în siguranță în spatele unei uși dotate cu un sistem de închidere cu cifru mecanic. Deschiderea se va realiza prin tastarea unei combinații de cifre alese de către utilizator.

Cu seifuri de bani cu fantă și cu temporizare obținem siguranță pentru bani, documente sau obiecte nu doar în hoteluri

Astfel de seifuri de bani cu fantă și cu temporizare pot reprezenta o alegere înțeleaptă nu numai pentru hoteluri, ci și pentru propria locuință sau firmă. Grație construcției robuste, precum și tehnologiei folosite la fabricarea acestora, seifurile de bani cu fantă pot face față celor mai grele încercări și astfel să asigure integritatea banilor și documentelor personale.

De exemplu, seifurile de bani cu fantă și cu temporizare Melton VTB sunt prevăzute cu pereți a căror grosime atinge 3 mm. Ușa are o grosime de 3 mm, iar culoarea neagră ajută la integrarea în orie mediu de lucru.

Descrierea seifului Melton VTB cu cifru mecanic

Seiful Melton VTB cu închidere mecanică oferă siguranță banilor, bunurilor, documentelor confidențiale și personale și obiectelor de valoare depozitate datorită sistemului de închidere cu cifru mecanic și de deschidere prin tastarea combinației de cifre alese pentru codul secret. Acest seif cu cifru mecanic este dotat cu două coduri de deschidere expandabile la 7 utilizatori. Seiful Melton VTB cu cifru mecanic prezintă o placă frontala din oțel inoxidabil și este disponibil în modele cu fantă pentru introducere rapidă și la îndemână a numerarului sau a documentelor. Acest seif cu cifru mecanic poate fi încorporat în dulap sau poate fi așezat pe sol în case, birouri sau hoteluri.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cu cifru mecanic dotat cu doua coduri de deschidere, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Siguranță pentru hoteluri cu seifuri de bani cu fantă și cu temporizare, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor