Descoperă 5 avantaje ale unui dulap de siguranţă port-arme Chamelaeon 7 TRZ

1

Pentru a păstra în siguranţă armele, puteţi cumpăra un dulap port-arme cu închidere mecanică. Din punct de vedere legal, trebuie să păstraţile orice fel de armă sub cheie. Chamelaeon 7 TRZ este o gamă de dulapuri de siguranţă port-arme care se potriveşte pentru orice gust sau orice buzunar. Cele mai mari 5 avantaje ale acestor dulapuri sunt:

1. Încuietoarea dulapului este conformă standardului EN 1300, categoria „A”

Dulap de siguranță port-arme de calitate

Dulap de siguranță port-arme Chamelaeon 7 Queen A 42107 TRZ

Un dulap de siguranţă port-arme din gama Chamelaeon 7 TRZ are o încuietoare sigură, special concepută pentru a rezista la bruscări dure. Acest tip de închidere în 3 direcţii, 5 puncte, cu bolţuri din oţel de Ø 22 mm corespunde standardului EN 1300, categoria „A”. Astfel, această încuietoare întărită cu material 60 HCR este proiectată antigăurire.

2. Materialul, oţel de 3mm, este sigur şi greu de penetrat

Pentru a fi greu de pătruns, acest dulap de siguranţă port-arme este fabricat din tablă de oţel de 3 mm. În plus, pentru a avea un grad mai mare de dificultate, acest dulap are uşă întărită, cu perete dublu.

3. În acest dulap de siguranţă port-arme există o casetă separată pentru muniţie

Muniţia trebuie ţinută în condiţii propice, fără a avea contact cu umezeala sau substanţe inflamabile. Cel mai bine este să păstraţi muniţia tot în dulapul port-arme, pentru a ştii şi armele şi cartuşele în acelaşi loc, în siguranţă. Astfel, în interiorul acestui dulap de siguranţă port-arme există o casetă specială şi închisă separat pentru muniţie. În acelaşi timp, dulapul îndeplineşte toate condiţiile de siguranţă cerute de standardele europene.

4. Aveţi posibilitatea de a depozita un număr de 7 arme

Pentru a putea depozita armele, e necesară o cutie port-armă sau un dulap de siguranţă port-arme. Dacă aveţi un număr mai mare de puşti sau pistoale, dulapul Chamelaeon 7 TRZ este alegerea perfectă. În interiorul acestuia se pot păstra 7 bucăţi de arme cu gloanţe sau alice şi a accesoriilor lor. În plus, se asigură loc şi pentru arme cu lunetă.

5. Puteţi personaliza dulapul de siguranţă port-arme Chamelaeon 7 TRZ după bunul plac

Pentru a adapta acest dulap de siguranţă port-arme Chamelaeon 7 TRZ la nevoile fiecăruia, se pot adăuga diferite caracteristici. Astfel, puteţi folosi în loc de închidere mecanică una de tip electronică sau puteţi schimba culoarea dulapului, pentru a-l face mai uşor de asortat cu design-ul interior al locuinţei. Se poate face o proiectare unică la interior sau se pot adapta dimensiunile, după preferinţele clienţilor noştri.

Prezentare dulap metalic cu cutie pentru munitie si inchidere mecanica Chamelaeon 7 Queen A

Dulapurile Chamelaeon 7 Queen A sunt confecționate din tablă de oțel de 3 mm, cu încuietoare certificata „A” care corespunde noilor cerințe în privința siguranței păstrării armelor. În dulapul pentru arme Chamelaeon 7 Queen A pot fi pastrate 7 arme, muniție și alte accesorii de vânătoare. Acesta este un produs calificat pe baza standardului VDMA 24 992 produs de categoria A și corespunde prevederilor legale din toate țările europene. Se fabrica cu casetă pentru muniție care se poate încuia separat.

Mai multe despre acest dulap de păstrat arme cu închidere mecanică şi despre alte dulapuri de siguranţă port-arme găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Descoperă 5 avantaje ale unui dulap de siguranţă port-arme Chamelaeon 7 TRZ, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor