Descoperă 5 mari avantaje ale unui seif de perete pentru casă din gama Belenus BRD

1

Seifurile pentru casă diferă între ele prin diverse caracteristici: dimensiune, eficienţă, model de montare, tipul de încuietoare etc.

Seifuri de perete pentru uz privat Belenus BRD

Seifuri de perete pentru uz privat Belenus BRD

Fiecare proprietar îşi poate alege seiful potrivit nevoilor sale, aşa că pentru a ajuta clienţii nehotărâţi venim azi în ajutor cu un top al celor 5 avantaje pentru un seif de perete pentru casă din seria Belenus BRD.

1. Gradul mare de siguranţă oferit de seiful de perete

Seifurile din seria Belenus BRD sunt seifuri foarte sigure şi eficiente. Uşa şi cadrul uşii sunt din oţel, material dur, care sporeşte durabilitatea seifului şi siguranţa pe care o oferă bunurilor noastre. De asemenea, grosimea uşii de 10 mm şi a corpului de 2 mm sunt caracteristici care fac din seria de seifuri Belenus o alegere ideală pentru fiecare locuinţă.

2. Modul de montare al seifului

Seifurile Belenus BRD sunt seifuri de perete, adică se montează prin zidire. Astfel, seiful şi perete se contopesc şi formează împreună o unealtă excelentă de protecţie a bunurilor. Hoţii nu vor reuşi să spargă seiful şi nici să îl sustragă cu totul, iar aceste avantaje fac seifurile Belenus BRD o serie extrem de sigură şi apreciată de cumpărători. Un seif de perete pentru casă este extrem de eficient şi oferă o siguranţă maximă pentru bunurile noastre de preţ, fie că vorbim despre bijuterii, bani, acte sau alte obiecte importante.

3. Tipul de încuietoare al seifului

În funcţie de preferinţe, seifurile Belenus BRD pot fi montate cu sistem de închiedere electronic, mecanic sau cu cheie. Aşadar, în funcţie de preferinţe puteţi alege oricare opţiune, având însă garanţia că nivelul de siguranţă oferit rămâne neschimbat.

4. Varietatea dimensiunilor seifului

Dimensiunile unui seif sunt foarte importante pentru cumpărători. În funcţie de preferinţe şi nevoi, fiecare alege un seif mai mare sau mai mic pentru casa sa. Un seif de perete pentru casă din seria Belenus BRD cuprinde o varietate de modele, de la dimensiuni mici, precum 175 x 275 x 100, până la dimensiuni mai mari, precum 395 x 435 x 170. Este simplu să alegeţi varianta care vi se potriveşte şi veţi profita astfel de toate avantajele acestui seif de perete eficient cu dimensiuni variabile.

5. Prezenţa unui raft în interiorul seifului

Prezenţa unui raft în interiorul seifului pentru casă Belenus BRD îi oferă acestuia un plus pentru organizare, căci puteţi amplasa mai multe obiecte de preţ în seif, menţinând în acelaşi timp o ordine deplină. Puteţi organiza seifului după bunul plac: de exemplu, pe raft puteţi depozita acte, documente, fotografii sau alte obiecte personale, iar sub raft puteţi păstra bani, bijuterii sau alte bunuri de valoare. Oricum aţi dori să depozitaţi bunurile pe raft, ele vor beneficia de acelaşi grad de siguranţă asigurată de către seiful durabil Belenus BRD.

Descriere amănunţită seifuri de perete Belenus BRD

Seria de seifuri Belenus BRD sunt seifuri de perete, destinate în special pentru uz privat, reprezentând o soluţie ideală şi economică pentru toate tipurile de case. Această serie este disponibilă în mai multe dimensiuni, satisfăcând orice nevoie sau cerinţă şi se pretează foarte bine pentru orice spaţiu. Seifurile de perete Belenus sunt disponibile cu sistem electronic de închidere, cu închidere mecanică sau cu închidere cu cheie, aşa cum reiese din tabelul de mai jos.

Această serie de seifuri pentru uz privat este disponibilă în culoarea RAL9010 (alb pur) şi are câte un raft, pentru o mai bună organizare la valorilor depozitate. În aceste seifuri va puteţi depozita în siguranţă acte şi documente importante, bani sau obiecte de valoare.

Mai multe detalii despre această serie de seifuri de perete pentru uz privat şi despre alte seifuri de zidit în perete găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Descoperă 5 mari avantaje ale unui seif de perete pentru casă din gama Belenus BRD, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor