Descoperă 5 avantaje ale unui seif cu închizătoare la alegere din seria Aplu BRD

1

Dacă doriţi un seif de calitate antiefracţie pentru casă sau firmă, seria de seifuri Aplu BRD poate fi o alegere bună şi accesibilă. Aceste seifuri au o calitate superioară, cele 5 avantaje de mai jos fiind doar câteva dintre motivele pentru care această seria merită toată atenţia noastră.

Seifuri testate antiefracție EN 1143-1 Aplu BRD

Seifuri testate antiefracție EN 1143-1 Aplu BRD

1. Certificarea EN 1143-1 obţinută de seifurile Aplu BRD

Certificarea unui seif este un criteriu important de alegere, pentru că aceasta ilustează durabilitatea în cazul jafului propriu-zis. Seifurile Aplu BRD sunt certificate EN 1143-1, satisfăcând Clasa I. Construite din oţel pe bază de mangan pentru protecţia mecanismelor, aceste seifuri antiefracţie sunt sigure şi eficiente, fiind ideale pentru casă sau firmă.

2. Un seif Aplu BRD este un seif cu închizătoare la alegere

Tipul de închizătoare este important dacă puneţi preţ pe rapiditatea deschiderii. Seiful Aplu BRD este disponibil cu închidere mecanică şi electronică, ambele oferind însă acelaşi grad ridicat de eficienţă. Un seif cu închizătoare la alegere Aplu BRD este perfect pentru casă sau firmă.

3. Posibilitatea de montare a seifului Aplu BRD de perete sau de podea, după preferinţe

Cum spaţiul liber ne dă uneori bătăi de cap, un seif de podea sau de perete este o alegere inteligentă. Puteţi economisi spaţiu important din cameră dacă folosiţi un seif de perete sau de podea, aşa că Aplu BRD are cu siguranţă un mare plus pentru acest aspect.

4. Posibilitatea încorporării unei cutii interioare pentru seifurile Aplu BRD

O cutie interioară există într-un seif oferă o siguranţă sporită. Chiar dacă, prin absurd, hoţii ar penetra seiful, cutia interioară va constitui un nou obstacol în spargere. Posibilitatea achiziţionării seifului Aplu BRD cu o cutie interioară foloseşte tuturor acelora care doresc un plus de siguranţă pentru bunurile lor.

5. Alegerea dimensiunilor dorite pentru seiful Aplu BRD, un avantaj apreciat de cumpărători

Fiecare cumpărător poate alege ce seif din seria Aplu BRD doreşte, în funcţie de dimensiunile care îi sunt necesare. Astfel, se pot cumpăra seifuri mai mari sau mai mici, siguranţa oferită fiind însă aceeaşi.

Descriere amănunţită a seifurilor testate antiefracţie EN 1143-1 Aplu BRD

Seifurile din seria Aplu BRD au fost special concepute pentru a atinge Clasa I a strandardului antiefracţie EN 1143-1. Seifurile testate antiefracţie Aplu BRD au pereţii construiţi dintr-un compus care izolează foarte bine şi oferă o înaltă rezistenţă şi elasticitate. Patru din cele cinci feţe ale scheletului sunt formate dintr-un perete triplu.

Aceste seifuri antiefracţie certificate EN 1143-1 sunt construite din oţel pe bază de mangan pentru protecţia mecanismelor. Ceea ce e bine de ştiut este că uşa acestui seif antiefracţie a fost în mod special supusă unor teste de rezistenţă speciale. Seria Aplu BRD de seifuri testate antiefactie EN 1143-1 este disponibilă atât cu închidere mecanică cu cheie, cât şi cu închidere electronică.

Mai multe detalii despre acest seif testat antiefracţie şi despre alte seifuri certificate EN 1143-1 găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Descoperă 5 avantaje ale unui seif cu închizătoare la alegere din seria Aplu BRD, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor