Alege pentru contabilitate un dulap pentru documente cu încuietoare certificată EN 1300

1

Dulapul pentru documente cu încuietoare certificată EN 1300 este special conceput pentru a garanta siguranța documentelor și dosarelor care sunt depozitate înăuntrul său. Documentele și dosarele se vor afla departe ochii și mâinile persoanelor neautorizate, pentru a faranta siguranţa firmei în general.

Un dulap pentru documente şi dosare, de nelipsit într-un birou

Dulap pentru documente cu încuietoare certificată EN 1300 de calitate

Dulap pentru documente cu încuietoare certificată EN 1300 Delphinus2 36102 TRZ

Dulapul Delphinus2 36102 TRZ oferă o protecție sporită contra efracției și reprezintă un echipament ce nu ar trebui să lipsească din niciun birou. Acesta este dotat cu 3 rafturi în interior, iar acest lucru va ajuta la o mai bună organizare a dosarelor, documentelor sau a contractelor.

La capitolul exterior, dulapul Delphinus2 36102 TRZ este acoperit cu vopsea sintetică bazată pe tehnologie ecologică. Acest lucru îl face prietenos cu mediul înconjurător și îl poate face ușor adaptabil oricărui tip de birou.

Alege calitatea unui dulap pentru documente cu încuietoare certificată EN 13000

Dulapul pentru documente cu încuietoare certificată EN 1300 este gândit pentru a garanta siguranța documentelor de valoarea. Încuietoarea acestui dulap este întărită contra atacurilor prin găurire şi oferă închidere în 3 puncte.

Peretele dublu și întărit al ușii conferă și el la rândul său o siguranță mai mare împortiva spargerilor prin forțare. De asemenea, pentru o siguranță sporită, dulapul pentru documente cu încuietoare certificată EN 1300 are prevăzute pe spatele său găuri pentru fixare.

Delphinus2 36102 TRZ, un dulap pentru documente cu încuietoare certificată EN 1300 şi rafturi interioare

Dulapul pentru documente cu încuietoare certificată EN 1300 Delphinus2 36102 este perfect pentru a organiza documentele și actele importante din cadrul unei firme și pentru a le menține departe de mâinile și ochii persoanelor neautorizate.

Acesta vine și cu o serie de opțiuni ce pot ajuta la o personalizare în funcție de nevoile firmei. Poate fi fabricat în mărimi unicat la comanda, iar culoare poate fi și ea aleasă unei palete de culori RAL. De asemenea se poate opta și pentru rafturi suplimentare cât și pentru o fantă specială pentru introducerea banilor.

Prezentare dulap cu încuietoare certificată pentru documente Delphinus 2

Dulapul pentru documente Delphinus2 36102 TRZ vă ajută să țineți departe de ochii persoanelor neautorizate documente, contracte, facturi, ștampile. Dulapurile pentru documente Delphinus sunt produse într-o paletă largă și fac posibilă păstrarea documentelor în siguranța. Se închide în 3 puncte și este prevăzut cu mai multe găuri pentru fixare sporind siguranța banilor și altor valori. Încuietoarea este întărită contra atacurilor prin găurire și ușa conferă o siguranță mai mare împotriva spargerilor prin forțare.

Mai multe detalii despre acest dulap mecanic pentru documente cu încuietoare certificată şi despre alte dulapuri acte şi documente găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Alege pentru contabilitate un dulap pentru documente cu încuietoare certificată EN 1300, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor