Dulap antifoc pentru documente – pentru acte protejate tot timpul

0

Instituțiile, firmele sau chiar și persoanele fizice lucrează cu acte, enorm de multe acte, tot mai multe în fiecare an, pe măsură ce firma evoluează. Cele mai importante dintre aceste acte nu se pot păstra în format electronic. Asta pentru că oricât de bine protejat ar fi un computer, din neatenție, tot se poate obține acces la documente importante, vitale pentru companii. De aceea cele mai multe instituții preferă se păstreze copii de hârtie. Însă nici acestea nu sunt în siguranță oriunde. Soluții însă există, și cel mai în măsură obiect care să le protejeze este dulapul antifoc pentru documente.

Dulap pentru arme si documente ieftin

Dulap antifoc pentru arme si documente la pret convenabil

Cumpărând un seif, proprietarii de afaceri sau instituții, fac cea mai bună investiție pentru menținerea siguranței acestora. Acesta nu este doar locul unde își păstrează actele sau alte lucruri importante, ci este și locul datorită căruia pot avea încredere că nimic nu va ajunge în mâinile celor neavizați și că nu vor fi distruse de anumite accidente. Este totuși important să știi ce să ceri de la un seif pentru că nu toate au aceleași caracteristici, deși multe dintre ele sunt antifoc și antiefracție.

Seifurile antifoc se diferențiază de obicei după temperatura la care rezistă și timpul în care poate fi expus la foc, fără ca documentele să se distrugă. Toate seifurile antifoc pot să păstreze documente, însă dacă doriți să păstrați și lucruri precum DVDuri sau CDuri, aveți nevoie de un seif care rezistă la temperaturi mai ridicate. Un model care rezită până la 840°C este:

Dulapul antifoc pentru documente Kuibisev DKS 1205 DBR Acest dulap a fost testat antiincendiu, dulapul securizat încadrându-se în categoria seifului antifoc, cu un certificat EN 15659 LFS 30 P. De asemenea, a fost testat antiefracție, fiind un seif certificat EN 14450 S2, standard de calitate și garanție a calității. Precum seiful mecanic, acest dulap este securizat cu ajutorul unei chei. Achiziționarea împreună cu materialele de fixare indicate de producător garantează un montaj sigur și durabil.

Ușa si corpul acestui seif sunt în întregime confecționate cu mai mulți pereți. Acesta are 2 rafturi și este echipat cu o închizătoare cu 4 părți pentru o protecție eficientă a balamalei. Dulapul este echipat standard cu o închizătoare securizată cu barbă dublă Clasa 1. Prin umplerea specială și garniturile de jur împrejur, această serie are o protecție pentru hârtie contra focului, testatăa timp de 30 de min până la 840°C.

Informații suplimentare despre dulapul antifoc pentru documente sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Dulap antifoc pentru documente - pentru acte protejate tot timpul, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor