Dulap arme cu cheie cu bărbie dublă Hilarus WK 8010 DBR

0

Fie că vrem sau nu să credem, depozitarea armelor este un aspect extrem de important şi, uneori chiar vital, pentru cei care deţin arme de vânătoare. Simplul fapt că există legi privind acest lucru certifică faptul că spaţiul de depozitare al armelor nu trebuie, nicidecum, ales la întâmplare. Pentru că alegerea acestui spaţiu este la fel de importantă ca şi alegerea armelor în sine, cei care deţin arme de vânătoare probabil că ştiu deja că au de ales între dulap pentru arme sau seif pentru arme. Fiecare dintre aceste două modalităţi de stocare a armelor vine cu propriile avantaje. Spre exemplu, dulapul de arme este dotat cu mai multe compartimente mai mici, iar astfel, fiecare componentă a armelor poate fi aşezată într-un loc special dedicat ei. Cert este că orice persoană care are o colecţie de arme valoroasă trebuie să îşi protejeze investiţia şi, în acelaşi timp, să se protejeze pe sine. Un deţinător de arme responsabil ştie că trebuie să ţină armele la distanţă de copii, sau de persoanele neautorizate să le folosească. Ce alt mod mai bun există decât aşezarea armelor într-un spaţiu special conceput pentru ele?

Dulap arme vanatoare ieftin

Dulap arme vanatoare cu cheie cu barbie dubla

Achiziţionarea unui astfel de dulap pentru arme nu este atât de dificilă precum pare. Dimpotrivă, propriile nevoie vă pot conduce singure către lucrul de care aveţi nevoie. Spre exemplu dacă doriţi să ţineţi copii la distanţă de arme, un dulap metalic este suficient. Dacă sunteţi îngrijoraţi în ceea ce priveşte incendiile, trebuie să căutaţi un seif care este evaluat ca fiind rezistent la foc pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Pe de altă parte, dacă grija dumneavoastră principală este furtul, atunci dulapul de arme trebuie să fie de calibru mare şi să aibă mai mulţi bolţi la închidere sau sisteme de închidere complexe. Desigur că majoritatea deţinătorilor de arme preferă produse care să întrunească toate aceste proprietăţi. Printre ele se numără şi:

Dulap arme cu cheie cu bărbie dublă Hilarus WK 8010 DBR

Dulapul de arme cu cheie cu bărbie dublă Hilarus WK 8010 DBR este un dulap care conform VDMA 24992 emisa în Mai 1995 au fost evaluat ca aparţinând clasei B / Rezistente în caz de efracţie şi rezistente la foc.

Carcasa şi uşa acestui dulap de arme cu bărbie dublă are au pereţii dublii. Uşa are o grosime de 60 mm şi un sistem de închidere cu bolţuri care acţionează pe 3 parţi. Grosimea plăcii exterioare din care este fabricată uşa are 6 mm. Standard se livrează cu o încuietoare cu cheie cu bărbie dublă cu 2 chei.

Interiorul seifului are o înălţime de 150 mm şi este închis cu o încuietoare cilindrică. Înălţimea din interiorul seifului care poate fi utilizată pentru depozitarea armelor este de 1230 mm. Armele sunt protejate extrem de bine în acest seif şi pentru că ele vin aşezate într-un suport special dintr-un material spongios.

Dulapul de arme cu bărbie dublă are culoarea verde şi este disponibil şi cu anumite componente adiţionale precum încuietoare cu cifru mecanic ce poate fi modificat, dar şi încuietoare cu cod electronic.

Mai multe informaţii despre  dulapul de arme cu cheie cu bărbie dublă sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Dulap arme cu cheie cu bărbie dublă Hilarus WK 8010 DBR, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor