Dulap masiv antifoc pentru acte – documentele speciale au nevoie de o siguranță specială

0

Mărturiile scrise sunt întotdeauna mai credibile decât cele verbale. Chiar și istoricilor le-a fost mult mai ușor să ne spună ce s-a întâmplat în trecut, atunci când existau documente care să ateste acele lucruri. Nici în vremurile noastre lucrurile nu s-au schimbat. Acordurile verbale se fac prea puțin și pe lucruri de importanță minoră. Pentru celelalte, pentru toate există documente și acte. De obicei acordurile importante trebuie ținute în arhive.

Dulap antifoc pentru acte

Dulap masiv antifoc pentru acte si documente

Arhivele reprezintă, conform DEX, totalitatea actelor sau documentelor unei instituții, a unui oraș, care se referă la activitatea lor trecută. Tot DEX spune despre document text scris sau tipărit, inscripție sau altă mărturie servind la cunoașterea unui fapt real actual sau din trecut. Pentru păstrarea arhivei în siguranță se pot utiliza dulapuri special concepute pentru asta.

Dulapul masiv antifoc pentru acte Saimaa este un seif în care se pot păstra în siguranţă arhive de dosare în instituţii sau în firme, păstrând caracteristicile seifului. Acest dulap a fost testat antiincendiu, dulapul securizat încadrându-se în categoria seifului antifoc, obţinând un certificat EN 15659 LFS 30 P. De asemenea, a fost testat antiefracţie, fiind un seif certificat EN 14450 S1, standard de calitate şi garanţia calităţii. Precum seiful mecanic, acest dulap este securizat cu ajutorul unei chei. Acest dulap poate fi achiziţionat împreună cu materialele de fixare indicate de producător, care garantează un montaj sigur şi durabil.

Dulaptul testat antiefracție și antiincendiu a fost supus celor mai dificile teste timp de câte 30 de minute la temperaturi de 840°C, cu hârtie în interior. Uşa acestui seif şi întregul corp său au mai mulţi pereţi. Închizătoarea sa este cu 4 părţi pentru o protecţie optimă a balamalei. Dulapul masiv are 4 rafturi şi 2 uşi. Uşile seifului pentru acte și documente se deschid la 180° datorită balamalelor exterioare. Acesta este echipat standard cu o broască securizată dublu zimţată Clasa 1 și este dotat cu două găuri în sol pentru fixare. Garniturile şi balamalele sunt de 60 mm.

Informații suplimentare despre dulapul masiv antifoc pentru acte sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Dulap masiv antifoc pentru acte - documentele speciale au nevoie de o siguranță specială, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor