Dulapuri arme certificate clasa 1 de siguranţă – dulapuri pentru arme de vânătoare

0

Orice măsură de siguranţă care există s-a născut dintr-o teamă. Armele s-au născut din teama de străin, centura de siguranţă s-a născut din teama de neprevăzut, încuietorile din teama de hoţi, seifurile din teama de a pierde lucrurile valoroase, sau documentele de care depinde viaţa mai multor persoane. Nici una dintre aceste temeri nu este mai puţin justificată ca altele, şi partea bună este că toate aceste temeri au fost productive. Toate acestea au dus la invenţia unor obiecte fără de care în acest moment viaţa noastră ar fi mult mai periculoasă, mult mai nesigură. Totuşi, sentimentul de teamă nu este plăcut. Tuturor ne place să fim cât mai liniştiţi şi încercăm mereu să reducem mulţimea de griji care nu ne permite să trăim în armonie. În unele cazuri, de ajutor sunt chiar aceste obiecte atât de necesare. Spre exemplu, tipul de arme născut dintr-o pasiune, dar şi dintr-o nevoie, armele de vânătoare, nu trebuie să fie motiv de stres. Dacă sunt păstrate la loc sigur, aceste arme vor aduce numai bucurii. Cel mai bun loc în care putem păstra armele de vânătoare este în dulapul de arme certificat cu clasa 1 de siguranţă.

Un dulap de arme este un loc de depozitare a uneia sau a mai multor arme şi/sau a muniţiei pentru acele arme. Dulapurile pentru arme există, în primul rând, pentru a preveni accesul neautorizat al unor persoane neavizate la acele arme. De asemenea, dulapurile se folosesc pentru prevenirea atacurilor hoţilor, pentru că, de obicei armele de vânătoare valorează foarte mult. De asemenea, seifurile cele mai performate sunt capabile de a proteja conţinutul lor de la daune în cazul mai multor dezastre naturale precum inundaţii, foc, sau cutremure.

Orice deţinător de arme are nevoie de un loc special pentru a le ţine în siguranţă. Ba mai mult, siguranţa armelor şi a celor care le deţin, dar şi a apropiaţilor acestora este atât de importantă încât este protejată prin lege, lege care obligă toţi deţinătorii de arme să le ţină în siguranţă.
Totuşi, achiziţionarea unui anume dulap de arme nu este o decizie uşoară tocmai pentru că există o mulţime de lucruri care trebuie luate în considerare. Astfel, cei care deţin arme de foc şi vor să cumpere un dulap trebuie să răspundă la cât mai multe dintre următoarele întrebări: prefer încuietoare mecanică sau digitală? Ce tip de seif antifoc este cel mai bun? Ce mărime de seif am nevoie? Cum trebuie să arate interiorul potrivit? Odată ce răspundeţi la aceste întrebări puteţi lua în considerare următorul dulap:

Dulap cu protectie anti-efractie

Dulap de arme Icarus WK 8100 DBR

Dulapuri de arme certificate clasa 1 de siguranţă Icarus WK 8100 DBR
Carcasa acestui dulap este formată din pereţi multipli, iar uşa oferă protecţie împotriva oricărui atac cu unelte mecanice sau termice utilizate în cazul unei posibile efracţii. Standard se livrează cu o încuietoare cu cheie cu bărbie dublă, cu 2 chei, cu bolţuri de închidere pe 4 părţi, cu un diametru al boţurilor de 25 mm. Interiorul seifului are o înălţime de 2000 mm fiind închis cu o încuietoare cilindrică. înălţimea din interiorul seifului care poate fi utilizată pentru depozitarea armelor este de 1230 mm. Sunt prevăzute orificii de prindere pentru fixarea pe podea.

Informaţii mai detaliate despre Dulapuri de arme certificate clasa 1 de siguranţă sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Dulapuri arme certificate clasa 1 de siguranţă – dulapuri pentru arme de vânătoare, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor