Dulapuri de siguranţă port-arme- o pasiune responsabilă

0

O pasiune nu vine niciodată singură. Nu, aceasta vine de obicei alături de o responsabilitate. La fel este şi în cazul armelor. Vânatul este o pasiune frumoasă, apreciată de mulţi oameni. Cu toate că această activitate a apărut în perioada paleolitică ca şi o necesitate, acum ea este considerată o activitate făcută din plăcere, de o mulţime de oameni. Cu toţii ştim că a fi vânător nu este un lucru uşor. Pe lângă că ai nevoie de permis de vânătoare, trebui să fii parte a Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi unde se plăteşte o taxă, trebuie să dai un examen prin care obţii permis de port armă, iar apoi începe „vânătoarea” pentru accesorii. Începând cu arme, costum, ghete, bocanci şi pălării, până la binoclu şi lunetă. Toate trebuie plătite de un pasionat de vânătoare. Toate acestea merită, spun vânătorii. Totuşi lista achiziţiilor unui vânător profesionist nu se încheie aici. El trebuie, fiind obligat prin lege, să achiziţioneze şi dulapuri şi seifuri pentru arme de vânătoare. Dar pe lângă obligaţia legală, aceste dulapuri sunt vitale pentru a proteja familia şi musafirii de accidente, dar şi pentru a prevenii ca eventualii hoţi să ajungă la arme. Pentru a uşura căutarea celui din urmă accesoriu, iată câteva modele:

Dulap pentru arme de vanatoare ieftin

Dulap ieftin pentru arme de vanatoare

Dulap arme cu cheie cu bărbie dublă Hilarus WK 8010 DBR este un dulap pentru arme ce aparţine clasei B în caz de efracţie si rezistente la foc. Carcasa şi pereţii acestui dulap au pereţi dubli. Uşa are o grosime de 60 mm şi un sistem de închidere cu bolţuri care acţionează pe 3 părţi. Grosimea plăcii exterioare din care este fabricată uşa are 6 mm. Standard se livrează cu o încuietoare cu cheie cu bărbie dublă cu 2 chei. Interiorul seifului are o înălţime de 150 mm fiind închis cu o încuietoare cilindrică. Înălţimea din interiorul seifului care poate fi utilizată pentru depozitarea armelor este de 1230 mm. Armele sunt aşezate într-un suport special dintr-un material spongios. Culoarea acestuia este verde.

Dulap arme vânătoare şi muniţie Gun 5 are următoarele dimensiuni exterioare: Î x Lx A 1500x370x260 mm şi următoarele dimensiuni interioare: Î x Lx A 1445 x365x215 mm. Sistem de închidere care este dotat cu broască mecanică de siguranţă. Acest dulap este util pentru 5 arme. Depozitare muniţiei se face separat, cu cheie. Dulapul beneficiază de chit de ancorare. 

Absorbant umezeala ieftin pentru seifuri de arme

Absorbant ieftin pentru seifuri arme

Absorbant umezeală pentru dulapuri de arme Multi Dry este un accesoriu necesar oricărui vânător care îşi apreciază armele. Acesta este folosit pentru a absorbi umezeala ce se adună în interiorul seifului. În acest fel armele sunt protejate pentru că mucegaiul, petele de mucegai, mirosul de mucegai, precum şi rugina pot fi astfel prevenite. Multi Dry poate absorbi până la 600 gr apă. În funcţie de umiditate şi temperatură, Multi Dry este eficient aproximativ timp de 2-4 luni pe o suprafaţă de 35m3 . Acesta poate fi uscat într-un cuptor (nu cu microunde) sau printr-un alt tip de încălzire şi poate fi refolosit.

Mai multe seifuri şi accesorii pentru arme sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Dulapuri de siguranţă port-arme- o pasiune responsabilă, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor