Dulapuri metalice pentru documente cu sertare cu cheie

0

A munci în birou sau a avea o afacere presupune mult mai mult decât întâlniri, ședințe sau parteneriate. Toate acestea nu ar avea nici o valoare dacă nu ar fi consemnate în documente. Aceste documente sunt în general foarte valoroase și nu pot fi păstrate oricum, ci în ordine și cu acces restricționat. Cele mai utile achiziții pentru aceste nevoie sunt dulapurile pentru acte și documente. Acestea sunt produse extrem de utile pentru organizarea documentelor dintr-un birou, sau, de ce nu, o locuință.

Dulap arme si documnte ieftin

Dulap ieftin arme si documente

Un dulap metalic bun păstrează documentele în siguranță și ușurează sortarea acestora și, implicit, găsirea lor atunci când este nevoie de ele. Pe scurt, aduc ordinea în haosul creat de miile de documente. Dulapurile de acest gen sunt foarte utile și din motive de siguranță. Multe din documentele din birouri conțin informații care, dacă ajung în mâna unor persoane rău intenționate, pot provoca mult rău companiei. De aceea, aceste dulapuri metalice pentru acte și documente sunt, de obicei, și bine securizate.

Prin urmare, există o multitudine de motive pentru care fiecare birou ce își dorește o bună organizare a documentelor, și păstrarea acestora în siguranță poate să apeleze la un astfel de dulap. Conștientizarea acestor motive este importantă și în momentul achiziției. Desigur, nu orice cabinet se potrivește oricărei instituții. De aceea este important ca dulapul să fie ales în funcție de caracteristicile sale. Combinând necesitățile cu calitățile duce întotdeauna la alegerea potrivită. Un dulap metalic cu multe beneficii este și:

Dulapul cu sertare cu cheie Commodus evaluate ca făcând parte din clasa A/Rezistente în caz de efracție și rezistente la foc, în conformitate cu VDMA 24992 emisa în Mai ’95. Carcasa are perete simplu de 3 mm, iar ușa cu pereții dubli are grosimea de 60 mm. Încuietoarea dublă pentru o siguranță sporită controlează accesul la toate sertarele, existând opțiunea pentru un control independent cu ajutorul unui zăvor care permite accesul independent la fiecare sertar. Acesta este disponibil cu o încuietoare cu cheie cu bărbie dublă cu 2 chei. În plus, acesta poate fi achiziționat și cu încuietori cu cod electronic, încuietori electronice cu opțiuni pentru deschidere de urgență sau cu închidere automată a tuturor sertarelor.

Informații suplimentare despre dulapurile metalice cu cheie sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Dulapuri metalice pentru documente cu sertare cu cheie , 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor