Dulapuri pentru 10 arme de vânătoare-pentru că și pasiunile au nevoie de siguranță

0

Vânătoarea-pasiune, stil de viață, sănătate
Cu toții știm ce este un hobby, adică ceea ce facem în timpul liber și ne aduce plăcere. De cele mai multe ori atunci când ne gândim la hobby-uri ne imaginăm un om care construiește modele de avioane în miniatură, la oameni care fac bijuterii hand made sau la cei care învață arta origamiului. Cu siguranță nu ne gândim la vânătoare. Cu toate acestea, o mulțime de oameni practică acest lucru. Există o multitudine de oameni de toate vârstele care au ca hobby vânătoarea. Ce-i drept, vânătoarea semnifică ceva mai mult decât o simplă activitate de petrecere a timpului liber.

Dulapuri de siguranat pentru 10 arme de vânătoare

Dulapuri pentru arme de vanatoare

Vânătoarea poate ajunge un stil de viață. Vânătoarea poate deveni un mod de evadare din viața de zi cu zi. Ba mai mult, poate ajuta la păstrarea echilibrului în viață pentru că implică mișcare, natură, alimentație adecvată, pe scurt, sănătate. Desigur, pentru ca vânătoarea să aibă toate aceste beneficii ea nu trebuie lăsată să preia controlul asupra vieții. Ea nu va mai fi ceva benefic în momentul în care în casă zac împrăștiate arme sau obiecte periculoase pentru persoanele neavizate. Cel mai benefic este ca aceste arme să stea în locuri special concepute pentru ele precum dulapurile pentru 10 arme de vânătoare.

Vânătoarea necesită măsuri de siguranță
Dulapul pentru 10 arme de vânătoare Columbă 10 Standard se utilizează pentru păstrarea a 10 arme cu gloanţe sau alice şi a accesoriilor pentru vânătoare. Legea te obligă să foloseşti un dulap metalic sigur pentru armă de vânătoare în vederea protecţiei familiei tale la accidente. Acesta are marginea ridicată a casetei pentru muniţie împiedicând rostogolirea muniţiei din casetă şi astfel previne eventualele accidente.

Dulapuri şi seifuri pentru arme de vânătoare. Dulapul pentru 10 arme de vânătoare corespunde prevederilor legale şi este deosebit de agreat deoarece satisface pretenţiile celor mai mulţi vânători. Are 10 rafturi şi este echipat cu casetă de muniţie cu închidere separată. Uşa este rezistenţă la şocuri, întărită cu perete dublu şi încuietoarea să este proiectată special împotriva deschiderii prin forţare.

Informații suplimentare și mai multe dulapuri pentru arme de vânătoare sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Dulapuri pentru 10 arme de vânătoare-pentru că și pasiunile au nevoie de siguranță, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor