Dulapuri pentru acte şi documente, pentru că niciodată nu poţi fi prea sigur

0

Nimeni nu plănuieşte să se îmbolnăvească. Nimeni nu plănuieşte accidentele de maşină. Nimeni nu plănuieşte dezastrele naturale. Totuşi, toate acestea se întâmplă. Primele instincte în cazul unor asemenea situaţii ne spun să ne salvăm pe noi şi familia noastră. Nimic mai corect. Totuşi, există situaţii când noi şi cei dragi nouă suntem în afara oricărui pericol şi totuşi casa noastră, firma noastră, afacerea noastră şi prin urmare cele mai importante documente nu sunt în siguranţă. Testamente, acte de proprietate, certificate de naştere, de căsătorie, documente legale şi multe altele vă pot cauza o mulţime de probleme şi bătăi de cap dacă dispar. De aceea este foarte bine dacă luăm câteva măsuri de siguranţă simple. Să facem copii ale documentelor importante, să le salvăm şi electronic, iar în ceea ce priveşte originalele, acestea ar fi cel mai în siguranţă într-un dulap de siguranţă. Dulapurile de acte şi documente sunt acele seifuri care pot păstra arhive de dosare în instituţii, firme sau chiar în biroul personal. Aceste dulapuri au aceleaşi proprietăţi precum au seifurile pentru bani sau bunuri personale. Aceste dulapuri sunt deci, ca şi seifurile, clasificate în funcţie de durata cât pot păstra documentele în siguranţă faţă de tentative de spargere sau de incendiu, adică între o jumătate de oră şi patru ore. Printre ele se numără şi:

casa de bani ieftina anti foc

casa de bani antifoc

Casa de bani antiefracţie cu cheie OPD 120 IT Premium este un seif mecanic antiefracţie cu clasa I de siguranţă. Acesta beneficiază de un sistem de închidere cu cheie şi de încuietoare cu protecţie împotriva efracţiei. Acesta este potrivit pentru păstrarea de acte şi documente şi este rezistent împotriva efracţiei mecanice. Sistemul de închidere cu cheie protejează împotriva efracţiei fizice şi are bolţuri în trei direcţii. Finisajele acestui seif sunt din metal cromat de înaltă calitate. În plus, acest dulap oferă utilizatorilor posibilitatea de a monta un sistem de alarmă.

Casă de bani antifoc cu închidere electronică SUPERPAPER65 Premium este un dulap pentru acte şi documente de clasa I de siguranţă. Acesta este rezistent antifoc timp de o oră pentru hârtii. Pe lângă documente, utilizatorii acestui seif pot proteja bunuri şi valori. Acest dulap rezistă şi la tentativele de efracţie mecanică având bolţuri în patru direcţii. Această casă de bani are şi posibilitatea de ancorare în podea.

Casa de bani ieftina cu cifru mecanic

Casa de bani entiefracţie ienftină

Casa de bani cu închidere cifru mecanic OPD 100 IT Premium este o casă de bani de clasa I de siguranţă şi este util pentru protecţia valorilor, a banilor şi a documentelor. Închiderea acestui seif se bazează pe un sistem cu cifru mecanic ce beneficiază de siguranţă împotriva efracţiei mecanice, având bolţuri în trei direcţii. Acesta este echipat cu kit de ancorare în podea. Acesta este alcătuit din oţel masiv şi are finisaje din metal cromat de înaltă calitate.

Detalii mai multe despre aceste dulapuri pentru documente, dar şi mai multe produse găsiţi pe seifurile.ro

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Dulapuri pentru acte şi documente, pentru că niciodată nu poţi fi prea sigur, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor