Foloseste seifuri server stocare antiincendiu construite după norma VDMA 24992

0

Datele sunt stocate din ce în ce mai mult pe dispozitive mobile digitale. Astfel, pe un hard disk, de exemplu pot fi stocate cantități mult mai mari de date. Datele pot fi securizate cu ajutorul unor soft-uri, însă hard-ul în sine are nevoie de o protecție fizică ce îi poate oferi un nivel optim de siguranță.

Pentru a putea efectua această operațiune este nevoie o investiție în seifuri server stocare antiincendiu. Este recomandat ca în momentul achiziționării unor astfel de seifuri să fie acordată o atenție sporită unei caracteristici extrem de importantă. Este de preferat ca seifurile server stocare antiincendiu să fie construite după norma VDMA 24992.

Un seif robust este mai puternic antiefracție și antiincendiu

Seifuri antiincendiu pentru hard-ul calculatorului prețuri ieftine

Seif de podea antifoc și antiefracție pentru hard Silvanus DRA

Constructia unui seif joacă un rol important în oferirea unui nivel ridicat de siguranță și securitate. Astfel, în cazul unor seifuri server stocare antiincendiu, o construcție robustă va rezulta într-o eficiență ridicată atât împotriva efracției cât și împotriva situațiilor extreme, precum sunt incendiile.

Elementele care ajută la conferirea unei construcții solide pentru seifuri server stocare antiincendiu sunt reprezentate de materiale de calitate ridicată, posibilitățile de montare, precum și sistemul de închidere.

Norma VDMA 24992 oferă seifurilor o construcție solidă

Normele de siguranță și calitate au rolul de a stabili anumite standarde pe care producatorii de seifuri trebuie să le respecte pentru a putea livra utilizatorilor un produs de calitate ridicată.

Norma VDMA 24992 conferă unor seifuri server stocare antiincendiu o construcție solidă pe care oricine se poate baza. Pentru construirea unor astfel de seifuri sunt folosite materiale de calitate și sunt montate iale rezistente împotriva efracției.

Seifurile din gama Silvanus DRA, ideale pentru stocarea hard-ului calculatorului

Gama de seifuri server stocare antiincendiu Silvanus DRA oferă protecție hard-ului calculatorului și respectă standardul VDMA 24992. Seifurile Silvanus DRA sunt prevăzute cu un sistem de închidere mecanică, având iala cu barbie dublă rezistentă la efracție.

De asemenea, aceste seifuri server stocare antiincendiu Silvanus DRA pot fi incastrabile sau ancorate în podea. Acest aspect le confera un plus de siguranță și eleganță, dar și de discreție.

Descriere seifuri server stocare antiincendiu Silvanus DRA

Seif mecanic de dimensiuni mici pentru depozitarea seifului de tip hard, oferind protecție la efracție fiind construit conform VDMA 24992. Seiful Silvanus este prevăzut cu închidere mecanică, având ială cu bărbie dublă, rezistentă la efracție. Aceste seifuri pot fi încastrabile sau ancorate la podea. Seifurile de calitate vor fi întotdeauna un instrument eficace pentru diminuarea pagubelor.

Mai multe detalii despre acest seif încastrabil sau de podea Silvanus DRA, dar și despre alte seifuri mecanice găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Foloseste seifuri server stocare antiincendiu construite după norma VDMA 24992, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor