Într-o firmă este obligatorie prezența unor seifuri de perete

1

În cadrul firmelor soluțiile de depozitare în siguranță a obiectelor de valoare sunt necesare fără nicio îndoială. Fie că ne referim la o firmă care are deja o vechime pe piață, fie ca vorbim despre una proaspăt înființată, în ambele cazuri există contracte, documente importante sau bani, care au nevoie de o protecție suplimentară.

Pentru a putea face acest lucru în mod eficient și profesionist este nevoie de o serie de seifuri de perete. Acestea nu numai că oferă un nivel ridicat de protecție, dar pot fi ancorate în perete astfel încât să nu poată fi observate sau acționate decât de utilizator.

Un seif de perete cu cifru este o alegere inspirată pentru o firmă

Seifuri de perete cu cifru mecanic

Seifuri de perete cu cifru mecanic în 3 puncte Sobek DRA

Sistemul de închidere joacă un rol extrem de important și se poate dovedi extrem de util mai ales într-un mediu de lucru circulat de foarte multi oameni. Astfel, un seif de perete cu cifru poate fi o alegere extrem de inspirată pentru o firmă.

Față de sistemul tradițional cu cheie, un seif ce are la bază un sistem cu cifru mecanic va permite personalizarea seifului într-un anumit sens. În acest fel, seiful va putea fi deshis doar de către utilizator prin introducerea codului ales de acesta. O metodă simplă și eficientă în același timp care vă va scuti de grija unei chei.

Un avantaj al gamei de seifuri de perete Sobek DRA este acela că cifrul se poate schimba ori de cate ori se dorește

De exemplu, acest seif de perete Sobek DRA beneficiază de un sistem complex de închidere. Pe lângă închiderea mecanică formată dintr-o ială cu barbie dublă, acesta este echipat și cu un sistem cu cifru mecanic cu combinație în 3 puncte.

Sistemul cu cifru mecanic cu combinație în 3 puncte are avantajul că permite schimbarea cifrului ori de câte ori se dorește. Astfel, dacă aveți o bănuială că cineva a aflat cifrul, îl puteți schimba în doar câteva secunde.

Investiția în seifuri de perete certificate EN 14450 este una de viitor

Investiția într-un seif de perete Sobek DRA, certificat EN 14450 trebuie privită în mod corect. Raportul calitate preț excelent face din acest seif o investiție excelentă care își va pune amprenta și în viitor.

Cu un nivel de securitate S2, acest seif de perete este recomandat pentru locuințe, birouri sau magazine. Obiectele de valoare vor fi în deplină siguranță și eficient compartimentate în interiorul seifului de perete Sobek DRA.

Descriere seif de perete cu cifru mecanic în 3 puncte Sobek DRA

Seifuri cu cifru mecanic de perete de dimensiuni variabile, certificate conform EN 14450 cu nivel de securitate 2, recomandat pentru locuințe, birouri, magazine. Seifurile Sobek au în plus inclusă și ială mecanică cu bărbie dublă și 2 chei. Seifuri mici și de bună calitate, se integrează foarte ușor în perete și asigură protecția bunurilor dvs. Aceste seifuri devin un instrument eficace în diminuarea pagubelor cauzate de efracție.

Pentru mai multe detalii despre acest seif de perete, dar și despre alte seifuri de zidit în perete, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Într-o firmă este obligatorie prezența unor seifuri de perete, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor