Optează pentru un seif cu încuietoare la alegere pentru un grad mare de siguranţă

1
Seifuri de birou de fixat în perete Epona BRD

Seifuri de birou de fixat în perete Epona BRD

Multe persoane îşi doresc să cumpere un seif pentru casă sau firmă, însă se blochează atunci când trebuie să aleagă tipul de încuietoare. Nu trebuie să vă faceţi mari probleme din cauza acestei decizii, ci doar să măsuraţi înainte toate avantajele şi dezavantajele fiecărei închizători.

Există seifuri care vă pot oferi mai multe metode de închidere, la alegere, astfel încât să nu faceţi niciun compromis în momentul cumpărării. Un seif cu încuietoare la alegere este şi seiful pentru birouri de fixat în perete Epona BRD, căci se poate distribui atât cu închidere cu cheie,  cât şi electronică.

Alegem închidere cu cheie sau electronică pentru seif?

Închiderea electronică are la bază o tehnologie de funcţionare modernă, bazată pe un cifru unic. După ce aţi stabilit o combinaţie de cifre (de preferabil greu de ghicit, nu numere consecutive sau date de naştere), puteţi debloca ulterior seiful doar reintroducând acea combinaţie aleasă. Proprietarul este singurul care va cunoaşte combinația de cifre, aşa că siguranţa îi este garantată. Seifurile cu încuietoare electronică sunt prevăzute însă şi cu cheie, pentru momentele de urgenţă în care bateriile mecanismului sunt terminate sau dacă aţi uitat combinația de cifre.

Pe de altă parte, închiderea cu cheie este mai simplă şi necesită doar posesia cheii speciale şi folosirea ei pentru a deschide mecanismul. Nu trebuie să reţineţi niciun cod, ci doar să aveţi grijă să nu pierdeţi cheia.

În funcţie de preferinţe, puteţi opta pentru oricare dintre cele două variante ale seifului de mobilă Epona BRD, căci este un seif cu încuietoare la alegere, în funcţie de necesităţi şi de buget.

Siguranţă garantată de seif pentru orice alegere

Oricât de mult s-ar vehicula zvonuri cum că încuietoarea X este mai sigură decât Y, adevărul este undeva la mijloc. Nu contează că este încuietoare cu cheie sau cu cifru, siguranţa oferită nu se schimbă. Aceasta depinde de materialul de construcţie al seifului (oţel foarte gros pentru seiful Epona BRD), deci indiferent de tipul de închidere ales veţi beneficia de un grad mare de protecţie pentru bunuri.

Cu toate acestea, un seif cu încuietoare la alegere vă oferă şansa să alegeţi cea mai practică metodă pentru dvs. Firmele deseori preferă varianta electronică, dar este doar o chestiune de preferinţă, căci gradul e protecţie va rămâne neschimbat.

Seifuri de birou de fixat în perete Epona BRD

Seifurile de birou din seria Epona BRD sunt realizate din oţel foarte gros, oferind singuranţă lucrurilor păstrate în interior. Aceste seifuri de birou sunt construite pentru păstrarea în siguranţă a actelor, documentelor, carnetelor de cecuri, banilor, bijuteriilor şi aşa mai departe.

Pot fi introduse în mobilierul camerei, într-un birou, fixate în perete sau în interiorul unei piese de mobilier. Seifuri pentru birou din seria Epona sunt disponibile cu mai multe tipuri de încuietori: încuietori cu cheie sau încuietori electronice, în funcţie de preferinţe şi buget. Balamalele acestor seifuri pentru birou sunt antirupere. Seria de seifuri Epona BRD beneficiază de un design plăcut şi este disponibilă pe culoarea RAL9010 (alb pur).

Mai multe detalii despre acest seif de birou de fixat pe perete şi despre alte seifuri pentru mobilă găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Optează pentru un seif cu încuietoare la alegere pentru un grad mare de siguranţă, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor