Alege pentru siguranţă un seif de laborator cu încuietoare cilindrică

0

Un seif de laborator reprezintă un seif special, destinat păstrării în siguranţă a tuturor substanţelor periculoase cu care se lucrează într-un asemenea spaţiu destinat ştiinţei. Odată închise într-un seif, toate recipientele cu soluţii rămân în siguranţă, departe de persoanele neautorizate. Astfel sunt prevenite accidente nedorite care se pot termina tragic.

De ce să alegi un seif de laborator cu încuietoare cilidrică?

Seifuri de laborator pentru substanțe periculoase Pikne BRD

Seifuri de laborator pentru substanțe periculoase Pikne BRD

Seifurile de pe piaţă se diferenţiază prin prisma mai multor însuşiri: certificări, dimensiuni, aspect, tipul de încuietoare etc. Fiecare persoană poate alege astfel seiful cu caracteristicile care se potrivesc cel mai bine nevoilor sale. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul unui seif de laborator, căci în funcţie de necesităţi şi dorinţe se pot alege diverse variante.

Seiful Pikne BRD este un seif de laborator cu încuietoare cilindrică. Această metodă de închidere îi oferă seifului avantajul securităţii substanţelor periculoase şi al siguranţei persoanelor din jur. Încuietoarea cilindrică este o metodă foarte eficientă de închidere a unui seif, fiind eficientă şi durabilă.

Un mare avantaj al unui seif cu încuietoare cilindrică este rapiditatea deschiderii, căci nu este nevoie să pierdeţi timp preţios cu inserarea unui cod, cum este, de exemplu, în cazul închiderii electronice. Deschiderea este simplă, ceea ce face seiful Pikne BRD o alegere ideală pentru orice laborator.

Optează în laborator pentru seiful Pikne BRD certificat EN 14470-1 cu încuietoare cilindrică

Seiful Pikne BRD este un seif util şi eficace în orice laborator. El este certificat EN 14470-1, cu o rezistenţă testată de 90 de minute, fiind sigur şi calitativ. De asemenea, încuietoarea cilindrică îi oferă un plus de siguranţă, dar şi avantajul deschiderii rapide, pentru a putea avea acces imediat la substanţele periculoase depozitate astfel.

Aşadar, pentru a beneficia de calitate şi siguranţă, puteţi alege fără dubii un seif cu încuietoare cilindrică, aşa cum este seiful Pikne BRD certificat EN 14470-1.

Descriere amănunţită a seifurilor de laborator pentru substanţe periculoase Pikne BRD

Seifurile de laborator pentru substanţe periculoase Pikne BRD reprezintă cea mai bună opţiune pentru a păstra şi a utiliza produse periculoase direct în laborator. Aceste seifuri pentru substanţe periculoase din seria Pikne BRD au avantajul că optimizează spaţiile dintr-un laborator. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, această serie de seifuri de laborator pentru substanţe periculoase oferă nenumărate opţiuni pentru dimensiuni, tipologii şi periculozitate.

Aceste seifuri de laborator sunt certificate EN 14470-1 având o rezistenţă de 90 minute la testare şi sunt sigure pentru toate grupurile de substanţe periculoase dintr-un laborator. Seria Pikne BRD de seifuri pentru substanţe periculoase sunt securizate cu o încuietoare cilindrică.

Mai multe detalii despre această serie de seifuri de laborator pentru substanţe periculoase şi despre alte seifuri destinate securităţii găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Alege pentru siguranţă un seif de laborator cu încuietoare cilindrică, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor