Principiul de funcţionare al unui dulap cu plastilină pentru chei

0

Din joacă pornesc ideile bune, aşa că un dulap cu plastilină pentru chei îmbină siguranţa şi ordinea, pe de o parte, cu simplitatea şi joaca, pe de altă parte. Iniţial, un astfel de dulap destinat protecţiei cheilor importante a fost folosit doar în armată, urmând ca ulterior să fie preluată ideea şi de către cetăţeni. Această unealtă este acum extrem de apreciată de instituţii, complexe sportive sau companii mari.

De ce un astfel de dulap pentru chei are în capăt plastilină?

Ce joacă a copilăriei poate fi mai simplă decât plastilina? Cu toţii am încercat măcar o dată să facem diverse figurine şi să modelăm forme variate. Pe simplitatea plastilinei se bazează şi un dulap cu plastilină pentru chei. De asemenea, acest material este uşor de modelat, nu se lipeşte de degete, nu crapă când se usucă, nu pătează şi este uşor de remodelat după bunul plac. În capătul cutiei, pe plastilină, se va imprima sigiliul persoanei care ridică cheile, deci este necesar ca materialul să fie elastic şi uşor de manipulat.

Principiul de funcţionare al unui dulap cu plastilină pentru chei pas cu pas

În primul rând, avem nevoie de un dulap cu plastilină pentru chei. Unul din gama TRZ poate depozita în siguranţă 4 sau 5 chei, în funcţie de dimensiunea lor. Acest dulap este amplasat într-o instituţie, complex sportiv sau companie mare, unde este nevoie de o asemenea unealtă. Fiecare persoană din această întreprindere va beneficia de un sigiliu cu număr. În momentul în care se ridică o cheie sau mai multe, numărul sigiliului este trecut într-un tabel de către persoana în grija căreia se află dulapul cu plastilină pentru chei.

Când este adusă cheia ridicată anterior, persoana în cauză o va lăsa în cutie şi pe plastilină va pune sigiliul unic pe care îl deţine. În aşa fel numărul său va fi vizibil şi toată lumea va şti cine a ridicat cheile respective.

Un dulap cu plastilină pentru chei este o soluţie eficientă şi simplă atât pentru a ţine cheile în siguranţă, cât şi pentru a controla circuitor lor între membri instituţiei.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” title=”Dulap pentru chei cu plastilină” image=”661″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Prezentare dulap pentru chei cu plastilină

Dulapul pentru chei cu plastilină tip armată, dupa cum îi spune și numele, s-a folosit în cadrul armatei și apoi de către civili devenind din ce in ce mai îndrăgită. Este o soluție eficientă și foarte simplă pentru a ține cheile închise în siguranță și pentru a ține evidența persoanelor care folosesc cheile respective, având loc suficient pentru 5-6 chei. Plastilina este un material plastic ușor modelabil și este alcătuită dintr-un amestec de caolin, substanțe grase din anumite rășini naturale sau sintetice și colorat cu diferiți pigmenți.

[/vc_column_text][vc_button2 title=”Vezi produs!” style=”rounded” color=”blue” size=”md” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.seifurile.ro%2Fcasete-chei%2Fdulap-pentru-chei-cu-plastilina-tip-armata-trz.html|title:Caset%C4%83%20pentru%20chei%20cu%20sigiliu%20plastilin%C4%83%20pre%C8%9B%20mic|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Mai multe detalii despre acest dulp pentru chei cu plastilină tip armată, dar şi despre alte casete chei găsiţi pe seifurile.ro

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (23 votes cast)
Principiul de funcţionare al unui dulap cu plastilină pentru chei, 4.8 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor