Protejează bunurile firmei cu caseta de valori Rauni BRD

0

Orice firmă trebuie să conştientizeze din timp pericolul la care se expune dacă nu îşi securizează adecvat bunurile de valoare. Fie că este vorba despre bani, bijuterii, documente importante sau alte bunuri, trebuie ca o firma să aibă un loc de depozitare sigur.

Multe firme preferă să deţină o casetă de valori, datorită siguranţei sporite pe care aceasta o are. Caseta de valori pentru firmă reprezintă o modalitate de a garanta siguranţa bunurilor materiale de preţ în cazul unei spargeri.

Casetele de valori, soluţiile perfecte pentru siguranţa bunurilor de valoare aflate în firme

Casete de valori pentru protejarea bunurilor în firme

Casete de valori pentru protejarea bunurilor în firme

Casetele de valori Rauni BRD sunt proiectate în aşa fel încât să păstreze în siguranţă deplină obiectele de valoare. Aceste casete au caracteristici de fabricaţie şi de închidere în conformitate cu standardele impuse de bănci, garantând astfel siguranţa bunurilor. Toate unităţile-coloane de depozitare au aceleaşi dimensiuni în exterior, special concepute pentru a permite interblocarea pozitivă şi asamblarea modulară. Cu toate acestea, dulapurile din interior se prezintă sub dimensiuni diferite, tocmai pentru a putea satisface toate cerinţele. În funcţie de volumul produsului păstrat în casetă, se pot folosi toate dulapurile interioare.

Pentru o mai bună organizare, casetele au două chei: una principala şi una individuală. Casele de valori sunt numerotate în ordine crescătoare, pentru o mai bună păstrare a ordinii.

De ce să alegi caseta de valori Rauni BRD?

Calitatea incontestabilă a casetei de valori vine şi din faptul că prezintă un aspect atractiv şi practic, având un cadru de oţel vopsit.

Caseta de valori pentru firmă reprezintă o variantă sigură de a proteja documentele importante. În orice firmă există contracte valoroase, scrisori de preţ, iar pierderea sau distrugerea acestora poate duce la neplăceri pentru binele companiei. De aceea, se recomandă adoptarea unei conduite preventive în vederea securizării obiectelor, pentru a împiedica orice problemă ulterioră.

Firmele care îşi depozitează bunurile în casetele de valori nu riscă să fie deposedate de acestea în cadrul unei spargeri. Este necesar să se aleagă o securizare cât mai mare pentru bunurile valoroase, în special dacă de acestea depinde confortul respectivei companii.

Descriere amănunţită a casetelor de valori Rauni BRD

Casetele de valori Rauni BRD sunt proiectate şi realizate pentru păstrarea în siguranţă a obiectelor de valoare. Aceste casete de valori din seria Rauni BRD au caracteristicile de fabricaţie şi de închidere în conformitate cu standardele impuse de bănci. Toate unităţile-coloane pentru depozitare au aceleaşi dimensiuni exterioare standard, care permite interblocarea pozitivă şi asamblarea modulară. În schimb, dulapurile şi uşile au diferite dimensiuni, ceea ce permite îndeplinirea tuturor cerinţelor de stocare a obiectelor de valoare.

Mai multe modele de casete de valori vă stau la dispoziţie pe site-ul seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Protejează bunurile firmei cu caseta de valori Rauni BRD, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor