Rastel arme de vânătoare – pentru arme mereu în siguranță

0

Armele de vânătoare sunt după cum le spune și numele arme create și folosite pentru vânatul animalelor pentru hrană sau ca și sport. Ele sunt diferite de armele de vânătoare sau război, însă pot provoca răni la fel de grave precum acestea dacă nu sunt ținute într-un spațiu corespunzător precum un rastel pentru arme de vânătoare.

Rastel pentru arme de vanatoare

Rastel arme de vanatoare

Armele au apărut ca urmare a faptului că oamenii nu sunt dotați cu lucruri care să îi ajute în caz de pericol, precum sunt animalele dotate cu gheare sau dinți puternici. De fapt, de la începutul vremurilor oamenii au început să construiască unelte care să îi ajute la o multitudine de lucruri printre care și procurarea hranei. Evoluția armelor de vânătoare este însă un proces continuu.

Printre cele mai populare arme de vânătoare au fost arcul și sulița. În perioada de preistorie, înainte de inventarea arcului, cel mai popular a fost, fără îndoială, propulsorul, descoperit pe toate continentele. În vremurile noastre cele mai populare arme de vânătoare primitive sunt puștile chiar dacă și celelalte arme sunt încă utile în multe situații și există mulți pasionați de vânătoare care le îndrăgesc. În plus, armele de vânătoare primitive sunt singurele arme permise pentru anumite tipuri de vânătoare datorită pericolelor utilizării armelor „moderne”, puștile.

Această pasiune, vânătoarea, fie că vine din dorința de a procura hrană, fie că este un hobby, implică multă responsabilitate. Nu este ca celelalte pasiuni, nu este ca fotografia pentru că aparatul foto nu poate răni oameni, nu este ca excursiile. Armele sunt o responsabilitate mare pentru că ele pot răni persoane nevinovate, accidental sau intenționat, în caz de efracție, spre exemplu. De aceea este necesar un spațiu de depozitare propice, precum rastelul pentru arme de vânătoare, care poate salva vieți.

Rastel arme de vânătoare Cassiopeia Queen
Acest rastel arme de vânătoare are pereţii dubli Lv 3 mm şi mecanismul de închidere se realizează în 5 puncte şi 3 direcţii cu tijă de 22 mm cu închidere certificată. Pot fi păstrate 5 arme, muniţie şi alte accesorii de vânătoare. Dulapurile pentru arme de vânătoare sunt confecţionate din tablă de oţel de 3 mm, cu încuietoare certificată „A” şi care corespunde noilor cerinţe în privinţa siguranţei păstrării armelor.

Legea impune folosirea unui dulap arme de vânătoare metalic pentru protecţia familiei la accidente. Acest rastel pentru arme de vânătoare este fabricat din tablă de oţel de 3 mm şi echipat cu casetă de muniţie cu închidere separată. Dimensiunile şi forma casetei pentru muniţie permite păstrarea muniţiei în cutii sau în cartuşieră şi marginea ridicată a acesteia împiedică rostogolirea muniţiei din casetă, prevenind astfel eventualele accidente.

Mai multe informații despre rastelul pentru armele de vânătoare sunt pe seifurile.ro

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Rastel arme de vânătoare - pentru arme mereu în siguranță , 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor