Seif de securitate EN 14450: când, unde și de ce avem nevoie de el?

1

Când vorbim despre siguranță trebuie luate în considerare o serie de asepecte extrem de importante. În plus, în orice conjunctură și orice mediu de lucru, se găsesc obiecte de valoare ce necesită un plus de securitate, iar acest plus poate fi asigurat cu ajutorul unui seif de securitate EN 14450.

Astfel, fie că ne raportăm la mediul rezidențial, fie că discutam strict despre mediul destinat afacerilor, siguranța este privită cu aceași ochi. În ambele cazuri un seif de securitate EN 14450 trebuie să fie de nelipsit pentru a putea asigura bunurilor nivelul de siguranță de care au nevoie.

Când avem nevoie de un seif de securitate EN 14450?

Seif de securitate EN 14450 preț

Seif de securitate EN 14450

Vedem aproape în fiecare zi la televizor știri ce tratează neglijeța oamenilor față de bunurile de valoare personale. Hoții profită astfel de neatenție sau de superficialitatea utilizatorilor și reușesc astfel să sutraga bunuri importante.

Aceste situații pot cunoaște un sfârșit dacă utilizatorii care își doresc siguranță în fiecare clipă optează pentru un seif de securitate EN 14450. Construcția solidă, precum și sistemul de închidere electronic contribuie în mod decisiv la obținerea securității optime în fiecare moment.

Unde putem monta un seif de securitate EN 14450?

Pericolele pot pândi la fiecare pas și în orice mediu. De aceea, un seif de securitate EN 14450 este perfect pentru orice împrejurare. Poate fi montat cu încredere atât în locuința personală, cât și în interiorul unui birou, în cadrul unui hotel sau la o pensiune.

De asemenea, un seif de securitate EN 14450, pentru a oferi o experiență completă de securitate este prevăzut cu două găuri care au de regulă un diametru de 20 mm. Aceste găuri oferă posibilitatea ancorării în podea.

De ce merită să investim într-un seif de securitate EN 14450?

Motivele pentru care o investiție într-un seif de securitate EN 14450 poate fi privită ca o investiție reușită sunt multe. Printre acestea se numără materialele de calitate folosite la construirea seifului și care oferă un nivel ridicat de protecție împotriva efracției.

Totodată, organizarea obiectelor va putea fi făcută mult mai ușor, iar posibilitatea ca seiful să fie încorporat în mobilier va contribui la integrarea într-o arie largă de încăperi indiferent de stilul arhitectural.

Descrierea seifurilor de mobilă clasă A de siguranță PowerSafe PS 300EL

Existența unor seifuri în locuințe sau în clădirile de birouri este foarte importantă pentru descurajarea hoților care acționează rapid atunci când dau o spargere. Seifurile electronice asigură o înaltă securitate și au rolul de a păstra obiectele de valoare la îndemână, dar protejate de hoți. Seifurile de mobilă cu clasă A de siguranță PowerSafe PS 300EL sunt ideale pentru încorporarea în mobilier, fiind formate în corp cu perete dublu, oferind protecție antiefracție și antifoc. Prevăzute cu sisteme de închidere electronică, din clasă A de siguranță, seifurile PowerSafe PS 300EL funcționează cu baterii de 9V și pot fi ancorate în podea.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri de mobilă clasa A de siguranță, dar și despre alte seifuri pentru mobilă, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Seif de securitate EN 14450: când, unde și de ce avem nevoie de el?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor