Seif documente din lemn? Desigur, pentru protecția bunurilor personale!

0

Documentele de valoare trebuie protejate împotriva hoților, iar pentru a putea face asta este nevoie de o soluție de securitate bine pusă la punct și elegantă în același timp. Poate suna ciudat, însă un seif documente din lemn reușește să mențină integritatea datelor personale cu succes și stil.

Seifurile pentru documente sunt de nelipsit în birouri

Seif documente din lemn cu aspect vintage preț

Seif documente din lemn cu aspect vintage Lyr BRD

Într-o clădire de birouri se găsește adesea extrem de multă documentație care stă la baza unei funcționări fără cusur a activității desfășurate. Actele, dosarele, precum și banii sau cecurile reprezintă bunuri de preț care trebuie protejate de persoane neautorizate sau rău intenționate.

Un seif documente din lemn se poate dovedi un accesoriu extrem de util pentru orice birou. Pe lângă o serie de caracteristici tehnice care îl fac imbatabil indiferent de situație, detaliul reprezentat de lemnul din care este confectionat face dintr-un astfel de seif o piesă de mobilier care cu siguranță va da un plus de valoare oricărei încăperi.

Cât de mult contează tipul de încuietoare al unui seif documente din lemn?

Pentru ca un seif documente din lemn să ofere o securitate înaltă are nevoie și de o încuietoare pe măsură, care să poată face față împotriva unui eventual atac. De aceea este important ca atunci când alegeți un astfel de seif să luați în considerare aspectul acesta.

De exemplu, seiful documente din lemn Lyr BRD beneficiază de o încuietoare extrem de eficientă. Nișa superioară a seifului este prevăzută cu un sistem de închidere total cu o cheie cu față dublă. Partea de jos reprezentată de sertar poate fi deblocată mecanic din interiorul nișei superioare.

Un seif documente din lemn are un aspect vintage apreciat de mulți cumpărători

Sunt foarte multe persoane care apreciază un stil vintage când vine vorba de amenajarea unei locuințe sau chiar a biroului de lucru. De aceea este bine de știut că dacă vă doriți o soluție pentru depozitare în siguranță a obiectelor de valoare care să fie în concordanță cu mobilierul deja ales există o variantă excelentă.

Un seif documente din lemn din gama Lyr BRD se poate mândri cu un design deosebit inspirat din stilul anilor 1930. Aspectul vintage dat de lemnul din care este construit face din seiful Lyr BRD un obiect de mobilier cu totul și cu totul special.

Descriere amănunțită – seif pentru documente cu aspect vintage Lyr BRD

Seiful pentru documente Lyr BRD este un seif securizat cu aspect vintage, având un design foarte deosebit inspirat de stilul anilor 1930. Acest design vintage face ca acest seif pentru documente să nu fie doar un simplu seif, ci un obiect de mobilier deosebit.

Seiful pentru documente Lyr BRD este format din două părți – o parte superioară (nișă) și o parte inferioară (sertar). Nișă superioară a acestui seif securizat este prevăzută cu un sistem de închidere total cu o cheie cu față dublă. Partea de jos a seifului este un sertar destinat păstrării de documente, acte, chiar pentru arhivarea dosarelor. Acest sertar din partea de jos se deblochează mecanic din interiorul nișei superioare. Acest seif pentru documente are pereții dubli, iar între pereți are ciment, ceea ce face din acest seif unul foarte puternic și sigur.

Mai multe detalii despre acest seif pentru documente cu aspect vintage, dar și despre alte dulapuri acte și dcumente găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Seif documente din lemn? Desigur, pentru protecția bunurilor personale!, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor