Seif pentru pistol cu deschidere digitală

0

Deținerea unei arme ca metodă de siguranță a fost întotdeauna un subiect sensibil cu susținători înrăiți, dar și cu critici înverșunați pentru că acest lucru poate avea atât beneficii salvatoare de vieți, cât și dezavantaje serioase. Cu toate că în S.U.A cam 80 de milioane de cetățeni dețin arme, în România numărul celor care au ales să se protejeze cu ajutorul armelor nici nu atinge 200 000. Asta nu înseamnă că românii nu pun preț pe siguranță, ci doar că înțeleg altfel autoprotecția și protejarea familiei. Totuși, un alt lucru demn de precizat este faptul că mai mult de jumătate dintre armele deținute de români sunt letale. Din acest motiv, dar nu numai, este vital ca cei care sunt posesori ai unui pistol sau altă armă de apărare să păstreze aceste arme în siguranță, pentru ca ei, cei dragi lor sau persoanele care intră în locuința lor să nu devină victimele unor accidente. Desigur, armele trebuie să fie păstrat într-un loc în care să fie și ușor accesibile în situații în care e în joc securitatea vreunei persoane sau a bunurilor. Pentru asta există dulapuri de siguranță port arme.

Seif pentru pistol cu deschidere digitala ieftin

Seif cu deschidere digitala pentru pistol, ieftin

Un dulap de siguranță pentru arme este un seif sau o cutie de depozitare pentru una sau mai multe arme și muniție pentru aceste arme. Aceste dulapuri de siguranță pentru arme sunt folosite în mare parte pentru a preveni accesul la arme persoanelor neautorizate sau necalificate, pentru protecție împotriva hoților, și, în unele cazuri, pentru a proteja armele de pericole precum inundații, incendii sau dezastre naturale. Pe lângă toate acestea, legea spune că orice posesor de armă trebuie să dețină și un loc special de depozitare a acesteia.

Unele dulapuri de arme mai au și caracteristici precum protecție suplimentară împotriva apei, a focului sau a jafurilor. De asemenea ele pot fi cu cifru mecanic, digitale sau pe bază de amprentă. Desigur că modelele variază și în cazul acestor tipuri de seifuri. Dar seifurile nu se folosesc numai pentru a menține armele în siguranță în interiorul locuinței, ci, și pentru a le putea transporta în siguranță.

Un seif de arme util în toate situațiile de mai sus este și :

Seiful pentru pistol cu deschidere digitala Tetraides. Acest seif va permite păstrarea în siguranţă a unuia sau două pistoale, prevenind astfel furtul sau utilizarea necorespunzătoare a acestora.

Aceste seifuri sunt ideale pentru păstrare în spații strâmte precum dulapurile, birourile sau şifonierele datorită designului plat. Un mare beneficiu al acestuia este faptul că proprietarul are acces rapid la acest tip de seif chiar şi pe întuneric, acesta fiind dotat cu tastatură fluorescentă. Seiful este fabricat dintr-o placă masivă fixată cu şuruburi. Încuietoarea sa este digitală cu deschidere motorizată, dar în caz de urgenţă seiful poate fi deschis şi mecanic cu cheie.

Mai multe detalii despre seiful pentru pistol aflați pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seif pentru pistol cu deschidere digitală, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor