Seifuri cu fantă pentru benzinărie pentru depozitare documente sau bani

1

Sunt foarte multe locuri sau domenii de activitate în care este nevoie de seifuri pentru documente, numerar sau alte obiecte de valoare. Acestea trebuie ținute sub o protecție sporită pentru a putea evita evenimente neplăcute, ața cum sunt furturile.

Benzinăriile reprezintă un loc în care este nevoie de seifuri cu fantă pentru acces rapid. Acestea sunt ușor de depozitat și integrat în orice mediu de lucru. Pe lângă aceste aspecte, seifurile cu fantă permit depozitarea bunurilor sau a banilor mult mai rapid, fără a fi necesară deschiderea seifului.

Jafurile în benzinării sunt din ce în ce mai dese

Seifuri de bani şi valori cu fantă de acces

Seifuri de bani şi valori cu fantă de acces

Benzinăriile sunt tranzitate de foarte multe mașini și persoane. Astfel că sunt supuse riscului de a întâlni tot felul de probleme, printre care și posibilitatea furturilor. La televizor sau radio sunt știri aproape în fiecare zi vorbind despre astfel de evenimente neplăcute.

Pentru a le putea evita trebuie investit în seifuri cu fantă pentru benzinărie. Aceste seifuri Lambert PRT sunt extrem de eficiente deoarece protejează valorile și bunurile personale sau ale utilizatorilor, împiedicând atacurile hoților sau alte acțiuni de acest fel.

Alege seifuri cu fantă pentru benzinărie cu construcție solidă

La o bună siguranță oferită de aceste seifuri cu fantă pentru benzinărie Lambert PRT contribuie construcția solidă la care au fost folosite materiale de înaltă calitate. Grosimea pereților, cat și cea a panoului frontal, este de 5 mm.

De asemenea, grație construcției solide, seifurile cu fantă pentru benzinării oferăo protecție solidă atât âmpotriva furturilor, dar și împotriva distrugerilor provocate de șocuri mecanice sau forțări agresive.

Fanta grăbește procesul de depozitare a numerarului sau a actelor

Într-un mediu activ în care totul se desfășoară mult mai repede decât în alte situații, timpul reprezintă un aspect extrem de important. Astfel, este nevoie de un seif în care se pot depozita numerarul și actele într-un mod cat mai rapid posibil.

Aceste seifuri cu fantă pentru benzinărie Lambert PRT permit acest lucru grație fantei amplasate frontal. Cu ajutorul acestei fante se pot depozita banii și actele în mod rapid, fără a mai fi necesară deschiderea seifului.

Descrierea dulapurilor antiefracție cu fantă pentru depozitare documente Lambert PRT

Dulapurile antiefracție cu fantă pentru depozitare documente Lambert PRT permit accesul la bunurile de valoare din interior prin două modalități de deblocare și anume blocare mecanică, cu două chei cu dublu bit incluse, sau prin blocare electronică ce poate fi achiziționată la cerere. Aceste seifuri dulapuri cu fantă sunt deosebit de eficiente deoarece protejează valorile și bunurile personale ale utilizatorilor, împiedicând în acest fel atacurile hoților și oferind o foarte bună protecție împotriva distrugerilor provocate de șocuri mecanice sau forțări agresive. Dulapurile antiefracție pentru depozitare documente Lambert PRT dispun de fantă amplasată frontal care permite accesul ușor la depozitarea numerarului sau a actelor, fără a fi necesară deblocarea seifului.

Pentru mai multe detalii despre aceste dulapuri antiefrație, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Seifuri cu fantă pentru benzinărie pentru depozitare documente sau bani, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor