Cu seifuri pentru birou cu sertar detașabil ai siguranță și organizare

1

Dacă vă doriți ca bunurile de valoare să fie depozitate în deplină siguranță, aveți nevoie de seifuri pentru birou cu sertar detașabil. În orice locuință sau firmă se găsesc obiecte de preț care uneori pot fi obiectul unei spargeri sau dacă nu sunt depozitate corect, se pot degrada.

Cu o serie de seifuri pentru birou cu sertar detașabil problema furtului sau cea a depozitării neadecvate a obiectelor de valoare ar fi prevenită în mod inteligent și profesionist. În plus, pe lângă un nivel ridicat de siguranță oferit, seifurile pentru birou, mulțumită sertarului detașabil, permit și o excelentă organizare a obiectelor depozitate în interiorul acestora.

Alege seifuri pentru birou cu sertar detașabil pentru a organiza mai bine documentele firmei

Seif pentru birou cu sertar prețuri ieftine

Seif pentru birou cu sertar Veniatia

Tehnologia a evoluat în fiecare zi, iar grație acestui aspect și soluțiile de securitate au mers înainte din punct de vedere al calității și al eficacității. Există foarte multe variante de seifuri din care utilizatorii să poată alege exact ceea ce se potrivește nevoilor, iar printre acestea se numără și o serie de seifuri pentru birou cu sertar detașabil.

Acest tip de seifuri pentru bioru cu sertar detașabil a fost conceput pentru a putea oferi siguranță și eleganță în același pachet. Cu un nivel ridicat de siguranță și grație sertarului cu care sunt prevăzute, aceste seifuri pentru birou reprezintă o soluție excelentă pentru oricine dorește ca bunurile de preț să rămână în siguranță indiferent de situație.

În gama de seifuri pentru birou cu sertar detașabil Veniatia CSF există seifuri eficiente antifracție

De exemplu, aceste seifuri pentru birou cu sertar detașabil Veniatia CSF se bucură de o rezistență ridicată antiefracție. Corpul acestora este alcătuit din pereți multipli, aspect ce conferă seifurilor o construcție robustă.

La capitolul organizare, aceste seifuri pentru birou Veniatia CSF vin dotate cu un sertar detașabil (200mm). În plus, sertarul este alcătuit la fel ca și pereții seifului, din pereți multipli, pentru o mai bună siguranță.

Aceste seifuri pentru birou cu sertar detașabil au încuietoare sigură

Nimic nu a fost neglijat când vine vorba de siguranța oferită de aceste seifuri cu sertar detașabil Veniatia CSF. Pe lângă o construcție robustă și un aspect modern, acestea sunt prevăzute cu o încuietoare sigură. Aceasta permite blocarea de securitate cu dublu bit atât la ușă cât și la sertar (în pachet sunt incluse 2 chei).

Descrierea seifului de valori mecanic cu sertar detașabil pentru birou Veniatia CSF

Seiful de valori mecanic cu sertar detașabil pentru birou Veniatia este o cutie metalică rezistentă antiefracție, având un corp cu pereți multipli și o ușă de grosimea 114 mm. Greu de spart și transportat, seiful de valori mecanic cu sertar detașabil pentru birou Veniatia are capacitatea de a păstra în condiții de maximă siguranță banii, cardurile sau fișierele importante dintr-un birou sau sediu de firmă. În partea superioară, acest seif are un sertar blindat și detașabil, cu închidere mecanică separată. În plus, seiful de valori mecanic cu sertar detașabil pentru birou Veniatia este special creat pentru a permite activarea unei blocări de urgență în cazul unui furt.

Pentru mai multe detalii despre acest seif de valori mecanic cu sertar detașabil pentru birou, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Cu seifuri pentru birou cu sertar detașabil ai siguranță și organizare, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor