Seifuri pentru arme și documente pereți dubli-siguranță dublă

0

Ca și deținător de arme, cel mai important lucru este achiziționare unui seif bun, de încredere. Acest lucru nu doar că reprezintă o investiție esențială în deținerea unei arme, acest lucru este obligatoriu prin lege. În lume sunt milioane de modele de seifuri. Totuși, fiecare utilizator are nevoie doar de unul. Cum îl alege pe cel mai bun dulap de siguranță port arme? Ei bine, luând în considerare necesitățile și disponibilitățile sale, în primul rând.

Pentru început, utilizatorul trebuie să stabilească mărimea seifului. Acest lucru ține strict de ceea ce ceea ce utilizatorii doresc să stocheze. Prin urmare, cel mai ușor mod de a stabili dimensiunea este prin măsurarea celui mai mare obiect din seif. Totuși seiful nu trebuie să fie capabil să stocheze numai acel obiect. El trebuie să fie cu cel puțin 25% mai mare, pentru a evita orice fel de probleme, pentru a putea ține în siguranță și achizițiile noi. De asemenea, utilizatorii trebuie să știe că dimensiunile interioare diferă considerabil de cele exterioare.
Locația seifului este de asemenea importantă înainte de achiziție. Aceasta depinde de spațiul pe care îl ai la dispoziție și cum se integrează în locația disponibilă. Asigurați-vă ca ați făcut toate măsurătorile necesare. Asigurați-vă că notați corect înălțimea lungimea și lățimea. Trebuie totuși să țineți minte că seiful nu va deveni mai mare pentru că veți găsi mereu mai multe lucruri pe care veți dori să le țineți în siguranță.

Alte lucruri de luat în considerare la cumpărarea seifului sunt tipul de protecție și gradul său. Aceste lucruri depind de natura produsului pe care doriți să îl protejați. Seifurile sunt construite în funcție de lucrurile ce urmează a fi protejate de acesta. Seifurile sunt construite pentru a asigura lucrurile din ele de foc și de efracții. Documentele importante și armele au nevoie să fie protejate de astfel de seifuri antifoc și antiefracție. Un asemenea seif este și:

Seifuri pentru arme si documente Felix acesta aparține clasei B de siguranță, rezistente în caz de efracție și rezistente la foc. Carcasa seifului și ușa acestuia au o grosime de 60 de mm și un sistem de închidere cu bolț care acționează pe trei părți. Grosimea plăcii exterioare din care este fabricată ușa are 6 mm. Acesta se livrează cu o încuietoare cu cheie cu bărbie dublă cu 2 chei. Interiorul seifului are o înălțime de 200 mm, fiind închis cu o încuietoare cilindrică. Înălțimea din interiorul seifului care poate fi utilizată pentru depozitarea armelor este de 1280 mm pentru modelul WK 8020 si WK 8021, 1380 mm pentru 8022 și WK 8023, 1480 mm pentru modelul WK 8024. Armele sunt așezate într-un suport special dintr-un material spongios.

Informațiile suplimentare despre acest produs sunt disponibile pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seifuri pentru arme și documente pereți dubli-siguranță dublă, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor